Nicki Minaj nem akármilyen ruhadarabban jelentette be első terhességét

2020. július 22.
Nem Nicki Minaj jutott volna az eszünkbe először, ha megkérdezik, melyik híresség jelenti be legközelebb, hogy gyermeket vár. A rapper az Instagramján jelentette be, hogy első gyermekével várandós.

„Hálával és izgalommal telve” jelentette be Nicki Minaj a közösségi oldalán, hogy gyermeket vár. A rapper három fotót tett közzé Instagramján, olyan szavakkal kommentálva őket, mint szerelem, házasság, babakocsi, így nyilvánvalóvá téve, ha a képekről nem lenne teljesen világos, hogy idén ő is anya lesz.

A gyermek apja Kenneth Petty, akivel Minaj 2019-ben házasodott össze. A 42 éves férfi és a rapper gyermekkori barátok voltak Queensben. „Nem gondoltam volna, hogy ilyen megnyugtató, ugyanakkor pezsdítő élmény lehet – mondta Minaj az esküvő után. – Még ha nem is házasodtok össze, amikor valaki olyan van melletted, aki a lelki társad, aki megért téged, az olyan, mintha a világ tetején állnál.”

Természetesen a várandósságát sem akármilyen ruhadarabban jelentette be az extravaganciájáról híres rapper. Nicki Minaj egy mütyürökkel és ékszerekkel díszített melltartót és gyöngyös platform magas sarkút visel a képeken.

View this post on Instagram

#Preggers 💛

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Ha jobban megnézzük, a melltartón mindenféle kisbabákkal kapcsolatos apró tárgyak lógnak, cumi, csörgő és cumisüveg például. A fehérneműt egy Los Angeles-i dizájner, Lacey Dalimonte tervezte a 37 éves Minajnak. A feltűnő darab elkészítésére mindössze 48 órája volt. „Épp Michiganben látogattam meg a családomat, amikor e-mailt kaptam Nicki stylistjától, aki azt kérdezte, lenne-e kedvem egy őrült munkára – mondta a 27 éves Dalimonte.  – Elárulta az izgalmas híreket, hozzátéve, hogy ez hétpecsétes titok, és vázolta Nicki koncepcióját.” Dalimonte a repülőn Los Angeles felé tartva vetette papírra a melltartó vázlatát, majd otthon azon nyomban munkához látott, hogy elkészítse a színes lógókkal és Swarovski kristályokkal díszített darabot. Ám miután a Nickiről készült képeket meglátta, egy szemernyi kétsége sem volt afelől, hogy megérte a rohamtempójú munka.

Nicki Minaj férjét 1995-ben nemi erőszakra tett kísérletért börtönbe zárták, idén pedig azzal került a hírekbe, hogy tagadta a vádakat, amikor azért bírságolták meg, mert Kaliforniából New Yorkba költözve elmulasztotta regisztrálni magát a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásába. 2006-ban hét év börtönbüntetésre ítélték emberölésben való részvételért – egy 2002-ben történt lövöldözés miatt.

Bármilyen balhésnak is tűnik férje, Nicki Minajra viszont úgy tűnik, jó hatással volt az esküvő. Korábban sohasem sikerült elérnie a slágerlisták csúcsát, idén viszont kétszer is szerepelt az amerikai slágerlisták élén. Májusban egy remixszel, amit Doja Cat dalához, a Say Sohoz készített, júniusban pedig Trollz című dallal, amit 6ix9ine-nel közösen készített. Legutóbb 2018-ban jelent meg albuma, a Queen.

Olvastad már?

Forrás: The Guardian
Fotó: Getty Images