Miley Cyrus luxusmárkák ruháiban pózol az új klipjében

2020. augusztus 16.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a 27 éves Miley Cyrus karrierje. Új dalának klipjét ő maga rendezte és a teljes művészi koncepcióért is ő felel.

A Midnight Sky című dalhoz forgatott klip célja, hogy megmutassa, a popsztár megbékélt önmagával, és már nem akar bizonyítani semmit. Zenészként folyamatosan tolja ki a határokat, olyan hangzásvilágot teremtve, ami egyszerre egyedi, de mégis nagyon jellemző rá. A dal és a klip elkészítésében nagy hatással voltak rá az olyan ikonikus női előadók, mint Stevie Nicks, Joan Jett és Debbie Harry, akik gondolatvilágukkal és személyiségükkel folyamatos inspirációt jelentettek Miley számára.

A klipben persze Miley vagány, magabiztos, szexi, bátor és önfejű és a legnagyobb divatmárkák ruháiban pózol. Kezdi a sort egy feszes Chanel body-ban (egy logóval ellátott láncövvel kombinálva), majd jön egy sárga-fekete Saint Laurent szett, egy lila varázslatos Gucci ruha is. És persze, hogy a rajongóknak se legyen hiányérzetük, a klipben teljesen meztelenül (persze rengeteg luxuskiegészítővel feldíszítve) is kapunk egy igazán „édes” jelenetet.

Saint Laurent szettben

A varázslatos Gucci ruha

Nézd meg a videót!