Anne Hathaway romantikus koronavírus-filmje kiverte a biztosítékot

2020. szeptember 15.
Finoman fogalmazunk, ha azt mondjuk, a Twitterezők nem fogadták túl lelkesen Anne Hathaway Covid-témájú új, romantikus filmjét.

Még nagyon messze vagyunk a koronavírus-járvány végétől, de valószínűleg nem lep meg senkit, hogy már most beindult a hollywoodi gépezet, és az egyik legújabb kasszasikerként aposztrofálják a pandémia inspirálta romantikus filmet, amelynek a hírek szerint Anne Hathaway lesz a főszereplője. Steven Knight, a Peaky Blinders című krimisorozatot is jegyző filmes lángelme arra készül ugyanis, hogy a világjárványt egy romantikus-rablásos vígjátékon keresztül mutassa be. A film tervezett címe Lockdown lesz.

A mozi rendezője a Mr. és Mrs. Smith-t és A Bourne-rejtélyt is jegyző Doug Liman lesz a Variety információi szerint. További részleteket a történetről egyelőre nem árultak el, de annyit sikerült kideríteniük, hogy szeptember végén Londonban kezdődik a forgatás Anne Hathaway közreműködésével. 

A Twitteren nem fogadták túl jól a hírt a felhasználók. Voltak, akik a fim időzítésén háborodtak fel, betegnek nevezve azt. Hiszen a koronavírus-járvány második hulláma éppen most lendül be igazán Európában, Amerikában pedig még véget sem ért az első roham, amely csak az Egyesült Államokban több mint 190 ezer ember halálát okozta. A kritikusok úgy érzik, még túl korai egy ilyen film, és helytelen a pandémiát egy vígjátékban emberek szórakoztatására felhasználni.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images