Szerintünk Anne Hathaway nyerte a párnacsatát

2020. április 24.
Az egész Instagramot lázban tartja a párnakihívás. Ám Anne Hathaway saját változata után le is zárhatjuk a versenyt, hiszen ennél királynőibb biztosan nem lesz a nagypárna. Vagy inkább hercgnőibb, ha pontosak szeretnénk lenni.

Rengeteg híresség beszállt a karantén alatti párnacsatába, azaz az Instagramon indult #pillowchallenge-be. Például Halle Berry is magára öltötte, vagyis kötötte egy övvel az ágyneműjét, hogy így alakítsa a nagypárnát kifutóra való öltözékké. Anne Hathaway is megalkotta a saját verzióját, amivel kijelenthetjük, hogy meg is nyerte az egész kihívást.

A színésznő párnakihívásra megálmodott öltözékével 2001-es filmjét, a Neveletlen hercegnőt idézte meg, amelyben Mia Thermopolist, a lázadó, tinédzser trónörököst alakította Julie Andrews oldalán. Andrews játszotta Clarisse Renaldi királynőt, aki felbukkanásával megszakította unokája, Mia zavartalan tinédzseréveit azzal, hogy elárulta neki, ő Genovia hercegnője, és fel kell készülnie arra, hogy egyszer ő ül majd nagyanyja trónjába.


Instagram-posztjában Anne Hathaway a film plakátját jelenítette meg, amelyen sötét napszemüveget, fülhallgatót, vörös rúzst viselt. Egyetlen dolog hiányzott csupán: a tiara. (Volt viszont helyette kék lepkeszárnya, amely tökéletesen harmonizált az általa választott párna színével.) Clarisse királynő legemlékezetesebb sorával kommentálta a fotót a színésznő: „Egy királynő sohasem késik. Mindenki más érkezett túl korán.”

Anne Hathaway imádta Mia Thermopolis szerepét, és korábban úgy nyilatkozott, bármikor szívesen elvállalná a szerepet, ha a Disney úgy döntene, hogy forgatnak egy harmadik részt is a neveletlen hercegnő kalandjaiból.

Olvastad már?

Forrás: People
Fotó: Getty Images