Jennifer Aniston és Brad Pitt közös munkája flörtölősebbre sikerült, mint gondolták volna

2020. szeptember 20.
Színésztársaik – köztük Julia Roberts, Sean Penn és Matthew McConnaughey is – jól láthatóan remekül szórakoztak azon, hogy Anistonnak és Pittnek jutottak a Változó világ szaftos jelenetei.

A-listás hírességek egy virtuális jótékonysági esemény keretében arra vállalkoztak, hogy felolvassák a Változó világ című 1982-es kultfilm dialógusait. Julia Roberts, Sean Penn, Matthew McConaughey, Morgan Freeman és John Legend mellett Jennifer Aniston és Brad Pitt is részt vett a felolvasásban, sőt, nekik jutottak a legszaftosabb jelentek – színésztársaik legnagyobb szórakozására.

Sean Penn maga is játszott az eredeti filmben, bár most nem akkori szerepét, Jeff Spicolit alakította, ezúttal más karaktert osztottak rá. Aniston és Pitt kapta viszont Linda és Brad szerepét, két olyan karaktert, akik gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt a filmben, és övék volt a mozi egyik legerotikusabb jelenete is. Ebben Linda (akit az eredeti filmben Phoebe Cates alakított) rányit Bradre (a filmben Judge Reinhold), aki épp maszturbál a fürdőszobában, miközben a félmeztelen Lindát képzeli maga elé. „Helló, Brad, tudod mennyire vonzónak találtalak mindig?” – mondta Aniston Lindaként a Bradet alakító Bradnek. – Szerintem nagyon szexi vagy, jössz?”

A többiek láthatóan nagyon élvezték a helyzetet:

De senki sem volt vidámabb Aniston és Pitt flörtjét hallgatva, mint az Oscar-díjas Julia Roberts – aki az Ocean’s Eleven szériában játszott együtt Brad Pitt-tel – és Jimmy Kimmel talk show házigazda. 

A helyzet azért volt különösen pikáns, mert Aniston és Pitt 2000-től házasok voltak. 2005-ben váltak el, miután a színész a Mr. és Mrs. Smith forgatásán összejött kolléganőjével, Angelina Jolie-val. Amióta pedig Pitt és Jolie is elvált, a rajongók folyamatosan abban reménykedtek, hogy a Braniston sztárpár ismét összejöhet. Ennek mostanra nagyon csekély lett az esélye, tekintettel arra, hogy Brad Pitt egy fiatal modellel randizgat jelenleg.

Olvastad már?

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images, YouTube