Brad Pittnek új barátnője van, és nem Jennifer Aniston az

2020. augusztus 28.
Számos pletyka és Angelina Jolie-tól történő válása után Brad Pittnek végre valóban új barátnője van. A színész egy német modellel, Nicole Poturalskival találkozgat.

Úgy tűnik, a Volt egyszer egy Hollywood című filmben való közös munka Leonardo DiCaprióval olyan mély hatást tett Brad Pittre, hogy ő is kollégája nyomdokaiba lép, és fiatal modellekkel kezd randizgatni. A hírek szerint a színész egy nála majdnem harminc évvel fiatalabb német modellel, Nicole Poturalskival találkozgat.

Az 56 éves Brad Pittet Franciaországban látták a barna modellel, amikor megérkeztek a párizsi Le Bourget repülőtérre. A kapcsolatukat meg is erősítették a párhoz közel álló források, hozzátéve, hogy a pár nem maradt Párizsban, továbbutaztak Pitt dél-franciaországi kastélyába, amelyet még Angelina Jolie-val vásároltak, és amelynek birtokán közös borászatuk üzemel.

Poturalski és Pitt nem együtt érkezett Párizsba. A modell Berlinből, a színész pedig Los Angelesből repült a francia fővárosba, ahonnan már közösen folytatták útjukat Dél-Franciaországba.

View this post on Instagram

Lets Go.. 💛💛

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Míg Brad Pittnek hat gyermeke van volt feleségével, Angelina Jolie-val, a 27 éves Poturalski maga is szülő: egy kisfia van, Emil. 

Több jel is arra utal, hogy titokban már hónapok óta tarthat a pár románca. Poturalski több olyan képet is posztolt Instagramjára az utóbbi időben, többek között Los Angelesben, amelyekhez olyan kommenteket fűzött, mint a szerelem és a jobbik felem, ám nem konkretizálta, kire gondol: Brad Pittre vagy egy korábbi párjára.

View this post on Instagram

Soon🌊🌊🌊

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Brad Pitt magánélete elég kusza lett ismét az elmúlt hetekben, hónapokban. Párhuzamosan Poturalskival alakuló kapcsolatával, Angelina Jolie-val ismét feszültebbé vált a viszonyuk, miután a színésznő másik bírót kért közös ügyükben elfogultság miatt.

Olvastad már?

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images