Brad Pitt is beállt a sorba – Sztárok, akik túl fiatal lányokkal járnak

2020. augusztus 28.
Miközben az embereket a mai napig megdöbbenti, ha egy híres nő egy fiatalabb párt választ maga mellé, az teljesen szokványosnak számít Hollywoodban, ha egy öregedő pasi fiatal lányokkal randizik. Leondardo DiCaprio például hiába töltötte már be a 45-öt is, sosem randizott még 25 évesnél idősebb nővel... Ebbe a sorba állt most be – nem kis csalódásunkra – Brad Pitt is, aki 56 éves meglett férfiként egy 27 éves barátnőt választott maga mellé.

Leonardo DiCaprio és Camila Morrone – 23 év korkülönbség

Leonardo-DiCaprio-Camila-Morrone

A színész és a fiatal modell 2017-ben jelent meg először együtt, DiCaprio akkor 42 éves volt, Morrone pedig mindössze 20. A pár már 3 évet lehúzott egymás mellett, és mi kifejezetten kíváncsiak vagyunk rá, hogy vajon meddig fog köztük kitartani a szerelem. Már csak azért is, mert a színésznek sosem volt még 25 évesnél idősebb barátnője, de persze lehet, hogy Morrone töri majd meg ezt a hagyományt.

Robin Thicke és April Love Geary – 18 év korkülönbség

Robin-Thicke-April-Love-Geary

A 43 éves énekes és 25 éves modell barátnője 2015 óta van már együtt, 2018-ban el is jegyezték egymást, sőt már két közös gyerekük is született. Robin Thicke egyébként volt már házas, tíz évig élt együtt a vele egyidős Paula Pattonnal.

Miért vonzódik sok idősebb férfi a fiatalabb lányokhoz? A fiatal lányok tapasztalatlansága megkönnyíti az idősebb férfiak dolgát, egy ilyen kapcsolatban könnyebben tudnak domináns szerepet betölteni. Ez a felállás gyakran alakít ki egyenlőtlenséget a párkapcsolatokban, így az idősebb férfiak akár vissza is tudnak élni a hatalmukkal. Részletekért kattints a NANE Instagram-oldalára.

James Woods és Ashley Madison – 40 év korkülönbség

James-Woods-Ashley-Madison

A színész és barátnője kapcsolata elkepesztően bizarr volt, főleg ha azt nézzük, hogy a lány mindössze 19 éves volt, amikor összejött a 66 éves Woodsszal. A románcuk 7 évig tartott: amikor Madison betöltötte a 26-ot a nagypapakorú színész lecserélte egy fiatalabb, 20 éves barátnőre…

Sean Penn és Leila George – 32 év korkülönbség

Sean-Penn-Leila-George

A 60 éves színész és a 28 éves színésznő 2016-ban jöttek össze, idén augusztusban pedig a legnagyobb titokban össze is házasodtak. Érdekesség, hogy Leila George édesapja csupán egy évvel idősebb újdonsült férjénél.

Brad Pitt és Nicole Poturalski – 29 év korkülönbség

 

View this post on Instagram

 

🐥🐥

A post shared by Nico (@nico.potur) on Aug 24, 2020 at 3:17am PDT

Titkon reménykedtünk benne, hogy az Angelina Jolie-tól való válása után Brad Pitt nem fog beállni ebbe a bizonyos sorba… De végül mégis megtörtént: az 56 éves színész is huszonéves barátnőt választott maga mellé. A legújabb infók szerint ráadásul Poturalski és Pitt már legalább 9 hónapja egy pár alkotnak, az egyik bulvárlap ugyanis előásott egy tavaly novemberi fotót, ahol már együtt mutatkoztak egy Kanye West-koncerten.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images