Eva Mendes nem kér a párkapcsolati tanácsokból

2020. október 08.
Rövid úton visszavágott Eva Mendes azoknak a kritikus kommentelőknek, akik kéretlen párkapcsolati tanáccsal találták meg közösségi oldalán. Egyikük szerint Ryan Goslingnak gyakrabban kellene kivinnie a színésznőt az emberek közé.

Köszöni szépen, de Eva Mendesnek nincs szüksége semmilyen párkapcsolati tanácsra, nemhogy olyanra, amit kéretlenül osztogatnak. A randiguru színésznője, aki két közös gyermeket nevel Ryan Goslinggal, rövid úton visszavágott annak a kommentelőnek is, aki megkérdőjelezte párkapcsolatát a színésszel, miután Eva Mendes egy csodás fekete-fehér képet posztolt magáról vicces megjegyzéssel.

„Futni mentem a tengerpartra reggel. Nem – írta a színésznő a kép mellé. – Valójában 15 évvel ezelőtt készült ez a felvétel. Idén még nem is voltam a parton. Ahogy futni sem.”

A legtöbb kommentelő üdvözölte Eva Mendes kommentárját és üdítő őszinteségét, mégis akadt, aki megpróbálta belekeverni Ryan Goslingot is a történetbe. „Mondd meg Ryannek, hogy vigyen el gyakrabban otthonról” – írta valaki Mendesnek, aki röviden lezárta a történetet: „Nem, köszönöm. Jól vagyok. Szívesebben vagyok a kedvesemmel otthon, mint bárhol máshol a világon.”

Ilyen egyszerű az egész.

Mendes és Gosling notóriusan vigyáznak a magánéletükre, szinte sohasem osztanak meg egymásról vagy két lányukról képeket a közösségi oldalaikon, sőt, vörös szőnyeges eseményeken is nagyon ritkán jelennek meg együtt.

Olvastad már?

Forrás: The Huffington Post
Fotó: Getty Images