Sztárpárok, akik sosem fognak összeházasodni

2020. szeptember 22.
Míg egyeseknek fontosak a hagyományok, és nem tudják elképzelni az életüket a boldogító igen kimondása nélkül, addig másokat hidegen hagyja a házasság intézménye. A következő sztárpárok régóta boldogan élnek már együtt, és köszönik szépen, nagyon jól megvannak papír nélkül is.

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Rosie-Huntington-Whiteley-Jason-Statham

A páros hat éve volt már együtt, amikor 2016-ban eljegyezték egymást. A következő lépést viszont azóta sem tették meg, házasság helyett inkább belevágtak a családalapításba. A párnak 2017-ben született meg kisfiúk, Jack, nem sokkal később pedig az exmodell egy interjúban azt is elárulta, miért nem álltak még oltár elé.

„Nyilvánvalóan beszéltünk róla, sőt, várakozással tekintünk erre az időre, ugyanakkor nem annyira életbevágó számunkra. Így is nagyon boldogok vagyunk. Egyébként meg biztos sokkal szórakoztatóbb lenne az egész, ha Jack már akkorára nőne, hogy ő is részt tudna venni az esküvőn.”

Ezt olvastad már?

Eva Mendes és Ryan Gosling

Eva-Mendes-Ryan-Gosling

A két színész még 2011-ben jött össze, az elmúlt évek alatt pedig a kapcsolatukat próbálták minél jobban megvédeni a bulvársajtótól. Mivel nem sokat nyilatkoznak magánéletükről, mindenki meglepődött, amikor Mendes egy Women’s Health magazinnak adott interjúban mégiscsak hajlandó volt Ryan Goslingról beszélni. Az interjúban a színésznő azt is bevallotta, hogy egészen addig nem érdekelte az anyaság, amíg nem találkozott Goslinggal. „De aztán jött Ryan Gosling. És megtörtént, beleszerettem. Akkor éreztem először úgy, hogy én is gyereket akarok… az ő gyerekét.”

A párnak született is az elmúlt években két kislánya, Esmeralda és Amada, a házasságon azonban továbbra sem gondolkoznak.

Goldie Hawn és Kurt Russell

Goldie-Hawn-Kurt-Russell

Az ikonikus páros még 1983-ban jött össze a Swing Shift című film forgatásán, és saját bevallásuk szerint már az első randijuk után össze is költöztek. Több mint harminc évvel az első találkozás után Hawn és Russel ma is ugyanolyan szerelmes, mint kapcsolatuk elején.

Goldie Hawn egy Oprah Winfrey-nek adott interjújában nagyon találóan el is magyarázta, miért döntöttek úgy Russell-lel, hogy nem házasodnak össze. „Ha nyitva hagyod az ajtót, akkor soha nem lépsz ki rajta.”

John Corbett és Bo Derek

John-Corbett-Bo-Derek

A két színész egy vakrandin jött össze még 2002-ben, amit Corbett ügynöke, Norby Walters szervezett le. 18 éve vannak már együtt, a színésznő pedig korábban többször is beszélt róla, hogy valószínűleg sosem fognak összeházasodni.

„Gyerekünk sincs, nincs olyan hagyomány, amihez nagyon ragaszkodnánk. A házasság nekem kicsit vicces dolog. Nem érzem szükségesnek. Nem akarjuk senkinek sem bizonygatni a szerelmünket, és nem kezdünk családalapításba sem.”

Shakira és Gerard Piqué

Shakira-Gerard-Piqué

Shakira és a futballsztár Piqué 2010-ben találkozott először az énekesnő Waka Waka című videoklipjének forgatásán, 2011 óta pedig hivatalosan is egy párt alkotnak, és született is már két fiúk, Milan és Sasha.

Egy 2014-es interjúban Shakira elárulta, hogy valószínűleg sosem fognak összeházasodni. „Már így is megvan a legfontosabb dolog a kapcsolatunkban. Szeretjük egymás és gyerekeink vannak. Ezek a dolgok teszik stabillá a kapcsolatunkat, ezeken egy házasság sem tudna változtatni.”

Olvass tovább!

Forrás: marieclaire.com.au

Fotó: Getty Images