Matthew McConaughey-t belezsarolták szüzessége elvesztésébe

2020. október 22.
Megdöbbentő részleteket árul el tinédzserkoráról Matthew McConaughey életrajzi könyvében. Kiderült többek között, hogy többször molesztálták, és 15 éves volt, amikor belezsarolták szüzessége elvesztésébe.

„15 éves voltam, amikor kizsarolták, hogy életemben először lefeküdjek valakivel – áll az 50 éves színész friss életrajzi könyvében, a Greenlightsban. – Biztos voltam benne, hogy a pokolra kerülök a házasság előtti szex miatt. Ma szinte biztos vagyok benne, remélem, hogy nem ez a helyzet.”

matthew-mcconaughy-zsarolas-szuzesseg-eletrajzi-konyv

Az Oscar-díjas Matthew McConaughey könyve rámutat, hogy a zaklatás és molesztálás sem csak nőkkel és lányokkal fordulhat elő. „Tizennyolc éves voltam, amikor molesztált egy férfi, miután leütöttek, és eszméletlenül hevertem egy furgon hátuljában.”

Részletekbe nem bocsátkozott McConaughey a szexuális abúzussal kapcsolatban, annyit azért megjegyzett, hogy sohasem érezte magát úgy, mint egy áldozat: „Rengeteg bizonyítékom volt rá, hogy a világ azért megpróbál engem boldoggá tenni.”

McConaughey ma boldog házasságban él, három gyermek édesapja. Szülei viharos kapcsolatáról is ír könyvében: háromszor házasodtak össze egymással, kétszer váltak, és voltak olyan veszekedéseik, amelyeknek csonttörés lett a vége. McConaughey azt is elárulta, hogy édesapja, James 1992-ben a színész édesanyjával való szex közben vesztette életét.

Olvastad már?

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images