Blue Ivy Carter hangoskönyvvel bővíti repertoárját

2020. november 10.
Beyoncé és Jay-Z nyolcéves lánya, Blue Ivy Carter ezúttal nem énekelt, hanem egy hangoskönyvhöz adta hangját. A Hair Love egy Oscar-díjas rövidfilm alapján készült.

Matthew A. Cherry készítette azt az Oscar-díjas rövidfilmet, amelynek könyvváltozatához most Beyoncé legidősebb gyermeke, a nyolcéves Blue Ivy Carter adta a hangját. A kislány már most impozáns önéletrajza így egy újabb műfajjal bővült.

blue-ivy-carter-hangoskonyv

A gyerekkönyv címe Hair Love (Hajszerelem), amely nem meglepő módon egy óda a természetes hajhoz, és egy fekete apa és lánya, Zuri közötti különleges kapcsolatot mutatja be. A történet azt a pillanatot ragadja meg, amikor az apa életében először próbálja meg elkészíteni a lánya frizuráját. Cherry 2020 februárjában nyerte meg a rövidfilmmel az Amerikai Filmakadémia díját.

Blue Ivy nagymamája, Tina Lawson nem is lehetne büszkébb unokájára. Elragadtatásának közösségi oldalán is hangot adott.

Az Oscar-díj átadóján Cherry és a film producere, Karen Rupert Toliver felhívta a figyelmet annak fontosságára, hogy az animációs filmekben is megfelelő módon jelenjen meg a sokszínűség és a színes bőrű emberek is. „Azt akarjuk, hogy a feketék haját is normálisnak fogadják el” – mondta Cherry a díjátadón.

Blue Ivy természetesen a zenei vonalat sem hanyagolja. Júniusban megnyerte a BET-díjat édesanyja oldalán a Brown Skin Girl című dalért, amely Beyoncé The Lion King: The Gift című albumán található.

Olvastad már?

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images