A legcukibb sztárapukáktól te is el fogsz olvadni

2020. június 21.
Apák napja alkalmából összegyűjtöttük a legcukibb sztárapukákat.

Mark Wahlberg

 

View this post on Instagram

 

#quarantine

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on Mar 30, 2020 at 5:28pm PDT

Kevesen tudják, pedig a színész négyszeres édesapa, két lánya és két fia is van. A legfiatalabb gyerkőc 10 éves, a legidősebb pedig már 16. Egy ilyen népes gyerekhaddal Wahlbergéknél a házi karantén időszaka sem telt a unalmasan, ám az Instagram-posztjai alapján azt kell mondanunk, hogy a színész nagyon kreatívan és nyitottan állt a helyzethez… Még abba is belement, hogy 10 éves kislánya megajándékozza egy csodaszép lila manikűrrel.

Dwayne Johnson

Dwayne „The Rock” Johnsonnak három gyermeke van, és igazi lányos apuka: van egy 18 éves lánya az első házasságából, és két kicsi gyerkőce, a 2 éves Tiana Gia és a 4 éves Jasmine. És bár a Sziklából valószínűleg nem sokan nem néznék ki, hogy ha kell, gyengéd, érzelmes is tud lenni, pedig az Instagram-posztjai azt bizonyítják, hogy a lányai mellett bizony neki is mindig ellágyul a szíve.

David Beckham

David Beckham is azon sztárok közé tartozik, akik rendszeresen osztanak meg Instagramon a gyerekeikkel közös, cuki vagy megható pillanatokat, és soha nem felejtik el kihangsúlyozni azt sem, hogy mennyire büszkék rájuk. A focistának négy gyereke van: a már felnőtt, 21 éves Brooklyn, a 17 éves Romeo,  a 15 éves Cruz és egyetlen lányként a 8 éves Harper.

Harry herceg

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Dec 31, 2019 at 12:15pm PST

Mióta Harry és Meghan hátrahagyta a királyi családot, nem sok friss képet látni a kis Archie-ról, ám a korábbi közös fotóik így is elég árulkodóak. Harry arca mindig ragyog, amikor a kisfiával van, le sem tudná tagadni mennyire odavan érte.

Jay-Z

 

View this post on Instagram

 

Daddy’s girl 🖤

A post shared by Blue Ivy Source (@sourceblueivy) on Mar 9, 2020 at 11:51am PDT

Az 50 éves rapper három gyerek büszke édesapja, ám míg 8 éve Blue Ivy már most a figyelem középpontjában van, addig a 3 éves ikrekről, Rumiról és Sirről nem sokat tudni. Beyoncé és Jay-Z szinte soha nem oszt meg róluk képeket, ha pedig mégis, akkor általában úgy fényképezik a kicsiket, hogy ne nagyon látszódjon az arcuk.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images