Eke Angéla jótékonysági ruhavásárral támogatja a kutyákat

2020. december 07.
Eke Angéla decemberben jótékonysági vásárt tart, amelyhez több magyar divattervező is csatlakozott, hogy a bevételt teljes egészében a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát alapítványnak ajándékozza.

A „VIP turkálóban” lesznek saját, illetve más színésznők, művésznők, énekesnők által felajánlott, használt, de annál különlegesebb darabok is. Emellett a „Queen-Polc” is saját kollekciójából ajánl fel kincseket, és további tervezők is csatlakoztak a kezdeményezéshez egy-egy termékkel: Anna Amelie, Tomcsányi, WonderLab, Je suis belle, Cako, Celeni, Zsigmond Dora menswear, Kiss Márk, Zia, Zólyomi Laura, Richard Demeter, Anna Daubner, Dorivisy, Daige, INQ Concept, Chocolate Mermaid, Borbála, Sixfeet Design, Leanea, Delka, So by Dora Sonja, Nebouxii socks, HOCC, FRUZSI FEKETE, Y konszept, Zer jewel, Enocska, IKIIKI, Gabriella Veszprémi, The Vinylino, Miko, Tinytrip Glassart, Tillu, Veron, Csecse Becse, The Shortlist Studio, RUHA – recycled fashion store, Margot Budapest, Secret Humanity, Ritsko design, Gizella Biro jewellery, Sarkadi Fanni, Kiskery design és a Converse Magyarország is.

A bónusz pedig, hogy a tervek szerint Budapesten belül Angéla személyesen viszi majd házhoz a csomagokat. A bevételt teljes egészében a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát alapítványnak ajándékozza, mivel az örökbefogadás, és az elesett állatok támogatása köztudottan az egyik szívügye (a kutyája, Bambi és a cicájuk, Titusz is mentett állatok).

Az alapítvány 2014-ben alakult, 110 önkéntessel dolgozik. A szervezet mentvényei az Ózdi ebtelep, Miskolci Második Esély Alapítvány, Ugat-lak Alapítvány Kisvárda, Sánta Kutya Állatvédő Alapítványból érkeznek. A szervezet egyetlen állandó forrása az adományokból beérkező felajánlások.

Fotó: Panamy

Olvass tovább!