Szőkén tér vissza Zayn Malik új klipjében

2021. január 17.
A One Direction egykori tagja, a népszerű modell, Gigi Hadid férje hosszabb szünet után tér vissza saját albummal. A Vibez című új dalhoz készült klipben az énekes ráadásul teljesen új megjelenéssel lepte meg rajongóit.

Megjelent Zayn legfrissebb, Vibez című dala, és a hozzá tartozó videoklip. Az új szerzemény a második kislemez az énekes január 15-én megjelenő, Nobody Is Listening című albumáról.

zayn-malik

A klipben, amelyet Ben Mor és London Alley készítettek, Zaynt láthatjuk különböző színházi díszletek között utazva, amelyek organikusan következnek egymás után. A videón a néző szerepében is feltűnik a művész, amint a közönség szemszögéből figyeli a színpadon zajló eseményeket. Zayn lenyűgöző videói, amelyhez most a Vibez is csatlakozott, már 3,6 milliárd megtekintés fölött járnak a YouTube-on.

Az egykori fiúzenekartag szépen kinőtte magát: legutóbbi, Better című kislemeze több mint 105 millió streamelést mondhat magáénak ezidáig, videoklipje a megjelenés napján 10 perc alatt 500 000 megtekintést ért el. Zayn már szólókarrierje elején, Mind of Mine című debütáló albumával egyszerre vezette az amerikai és az angol lemezeladási listákat, ezzel ő lett az első férfi szóló előadó, akinek ez sikerült. Az lemez legnépszerűbb dala, a Pillowtalk 68 országban vezette a slágerlistákat, nemrég pedig felkerült a Billboard Dalok, amelyek meghatározták az évtizedet listájára is. Nem volt oka panaszra, mert második, Icarus Falls című albumát is hatalmas ovációval fogadták a rajongók. A lemez dalai alig egy év elteltével már 5 milliárd streamelésnél jártak.

Mindezek mellett számos nagy sikerű kollaborációban mutatta meg tehetségét, többek között Taylor Swifttel, Siával, valamint legutóbb Shaeddel. A hatalmas zenei sikerek mellett Zayn a zene egyik legnagyobb divatikonjává vált. A Highsnobietytől a Vogue-ig minden nagyobb magazin borítóján találkozhattunk már vele. Az pedig már csak hab a tortán, hogy 2020-ban megszületett Gigi Hadiddal közös gyermekük is.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images