Sztárbabák, akik 2020-ban születtek

2020. december 26. |

Ebben az évben annyi sztárbaba született, hogy csak úgy kapkodtuk a fejünket. Az alábbiakban megpróbáltuk nagyjából összeszedni, mikor melyik sztárcsalád bővült 2020-ban.

Rooney Mara és Joaquin Phoenix

Valamikor nyár végén született meg Rooney Mara és Joaquin Phoenix első gyereke, aki a River Phoenix nevet kapta. Joaquin a fiatalon elhunyt bátyja után választotta ezt a nevet a kisfiuknak, ami kétségtelenül egy nagyon szép, egyben fájdalmas gesztus. A babáról a mai napig nem osztottak meg a szülők nyilvánosan fotót.

Gigi Hadid és Zayn Malik

„A kislányunk megérkezett, egészséges és gyönyörű – ezekkel a szavakkal osztotta meg Instagramon kislánya születését szeptember 27-én az egykori One Direction sztárja, Zayn Malik. – Lehetetlen szavakba önteni mindazt, amit most érzek. Kimondhatatlanul szeretem ezt az apró kisembert. Hálás vagyok, hogy megismerhettem, büszke vagyok rá, hogy ő az én kislányom, köszönöm, hogy lehetőséget kaptam rá, hogy leélhessek vele egy életet.”

Jude Law és Phillipa Coan

Jude-Law-Phillipa-Coan

Jude Law 47 évesen idén nyáron ismét apa lett, és ezúttal második felesége, a 32 éves Phillipa Coan az édesanya. A színész ezzel hatszoros apukává vált.

Ezt olvastad már?

Ed Sheeran és Cherry Seaborn

„A mama és a baba nagyszerűen vannak, én pedig a felhők között érzem magam” – írta a Grammy-díjas énekes szeptember 1-jén, amikor bejelentette kislánya, Lyra születését az Instagramon.

Katy Perry és Orlando Bloom

Az énekesnő még márciusban, a Never Worn White című videoklipjével jelentette be, hogy úton van Orlando Bloommal közös gyerekük, a baba pedig augusztusban meg is született. A kislány a Daisy Dove Bloom nevet kapta.

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt

A boldog anyuka Instán osztotta meg a baba megszületésének hírét még augusztusban, és egyben a nemét és a nevét is elárulta. A kislány a Lyla Maria Schwarzenegger Pratt nevet kapta.

Jessica Biel és Justin Timberlake

Az egész világ meglepődött, amikor idén júliusban kiderült, hogy a párnak megérkezett a második babája. A kis jövevény érkezésére azért is volt olyan váratlan, mert tavaly év végén még attól volt hangos a sajtó, hogy Timberlake-et az új filmjének forgatása alatt kolléganőjével, Alisha Wainwrighttal – egy házas ember számára igencsak megkérdőjelezhető szituációban – fotózták le. A babáról a mai napig nem árultak el semmilyen infót.

Olvass tovább!

Sztárok, akiknek egy seregnyi gyerekük született

Sztárok, akiknek egy seregnyi gyerekük született

Oké, azt eddig is tudtuk, hogy Angelina Jolie igazi nagycsaládos anyuka, és az sem volt titok, hogy Jude Law idén lett hatszoros édesapa. Ám ők valójában csak kispályások listánk többi szereplőjéhez képest... Lássuk, kinek van a legtöbb gyereke Hollywoodban!

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok