Sztárbabák, akik 2020-ban születtek

2020. december 26.
Ebben az évben annyi sztárbaba született, hogy csak úgy kapkodtuk a fejünket. Az alábbiakban megpróbáltuk nagyjából összeszedni, mikor melyik sztárcsalád bővült 2020-ban.

Rooney Mara és Joaquin Phoenix

Valamikor nyár végén született meg Rooney Mara és Joaquin Phoenix első gyereke, aki a River Phoenix nevet kapta. Joaquin a fiatalon elhunyt bátyja után választotta ezt a nevet a kisfiuknak, ami kétségtelenül egy nagyon szép, egyben fájdalmas gesztus. A babáról a mai napig nem osztottak meg a szülők nyilvánosan fotót.

Gigi Hadid és Zayn Malik

„A kislányunk megérkezett, egészséges és gyönyörű – ezekkel a szavakkal osztotta meg Instagramon kislánya születését szeptember 27-én az egykori One Direction sztárja, Zayn Malik. – Lehetetlen szavakba önteni mindazt, amit most érzek. Kimondhatatlanul szeretem ezt az apró kisembert. Hálás vagyok, hogy megismerhettem, büszke vagyok rá, hogy ő az én kislányom, köszönöm, hogy lehetőséget kaptam rá, hogy leélhessek vele egy életet.”

Jude Law és Phillipa Coan

Jude-Law-Phillipa-Coan

Jude Law 47 évesen idén nyáron ismét apa lett, és ezúttal második felesége, a 32 éves Phillipa Coan az édesanya. A színész ezzel hatszoros apukává vált.

Ezt olvastad már?

Ed Sheeran és Cherry Seaborn

„A mama és a baba nagyszerűen vannak, én pedig a felhők között érzem magam” – írta a Grammy-díjas énekes szeptember 1-jén, amikor bejelentette kislánya, Lyra születését az Instagramon.

Katy Perry és Orlando Bloom

Az énekesnő még márciusban, a Never Worn White című videoklipjével jelentette be, hogy úton van Orlando Bloommal közös gyerekük, a baba pedig augusztusban meg is született. A kislány a Daisy Dove Bloom nevet kapta.

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt

A boldog anyuka Instán osztotta meg a baba megszületésének hírét még augusztusban, és egyben a nemét és a nevét is elárulta. A kislány a Lyla Maria Schwarzenegger Pratt nevet kapta.

Jessica Biel és Justin Timberlake

Az egész világ meglepődött, amikor idén júliusban kiderült, hogy a párnak megérkezett a második babája. A kis jövevény érkezésére azért is volt olyan váratlan, mert tavaly év végén még attól volt hangos a sajtó, hogy Timberlake-et az új filmjének forgatása alatt kolléganőjével, Alisha Wainwrighttal – egy házas ember számára igencsak megkérdőjelezhető szituációban – fotózták le. A babáról a mai napig nem árultak el semmilyen infót.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images