Gigi Hadid már nagyon terhes – a hasát is megmutatta

2020. július 17.
Miután rajongói folyton azzal piszkálták, hogy a bő ruháival a hasát próbálja rejtegetni, a várandós modellnek elege lett és egy élő videóban mutatta meg a gömbölyödő pocakját.

Még áprilisban robbant a hír, miszerint az egyik legkeretesebb modell, Gigi Hadid kisbabát vár. A boldog apuka nem más, mint az egykori One Direction énekese, Zayn Malik, akivel Hadid az elmúlt években egy se veled, se nélküled kapcsolatban élt. Éppen ezért, a szerelmük kiszámíthatatlansága miatt lepett meg mindenkit a nagy hír, ám most úgy néz ki, a pár talán végleg egymásra talált.

Olvastad már?

Mióta kiderült a terhesség, Gigi nem igazán adott ad interjút, sőt, eléggé el is tűnt a nyilvánosság elől, ráadásul a lesifotósok is rendszeresen bő ruhákban kapták lencsevégre. Mindez pedig el is indította a különféle összeesküvés-elméleteket a rajongók között: sokan azzal magyarázták Gigi eltűnését és bő cuccait, hogy a modell nem akarja, hogy bárki meglássa a nagy pocakját, mivel ő maga is rosszul van tőle…

A kellemetlen pletykák megfékezése céljából Gigi végül úgy döntött, hogy egy Insta-élőzésben tesz pontot az ügy végére. Miután mindenkit megnyugtatott, és elmondta, hogy a híresztelésekből semmi nem igaz, még azt is büszkén megmutatta, milyen nagy már a hasa.


„Talán nem mindig látszódik a hasam, de tessék, itt van, nem tűnt el! Bő cuccokban járok, de csak azért, mert elképesztő meleg van, terhesen pedig az ilyen ruhák a legkényelmesebbek! Ha tudtok tippeket adni, hogy hol lehet ilyen rucikat szerezni, akkor mind kell, minden színben!”

Olvass tovább!