Meghan Markle megváltoztatta a nevét fia anyakönyvi kivonatán

2021. február 02.
Nem először farigcsálják a szülők, Harry herceg és Meghan Markle saját nevüket és hercegi titulusaikat fiuk, Archie születési anyakönyvi kivonatán.

Ismét változtattak egy kicsit fiuk, Archie születési anyakönyvi kivonatán a szülők. Meghan Markle és Harry ezúttal királyi címeiket adták hozzá adataikhoz, illetve Meghan Markle töröltette egyik keresztnevét a hivatalos iratból. 

meghan-markle-nevvaltoztatas-anyakonyv

Miután 2019 májusában megszületett Harry és Meghan Markle első gyermeke, sokaknak okozhatott meglepetést, hogy Meghan Markle valódi neve Rachel. Ez szerepelt ugyanis a kisfiú anyakönyvének első változatában.

Őkirályi Fenségek

Az újabb változaton azonban, amely Archie születése után egy hónappal készült, az anya töröltette a Rachel Meghan keresztnevet, és csupán Őkirályi Fensége Sussex Hercegnéje titulussal szerepel az iratban. Harry herceg sem maradt érintetlenül az anyakönyvben. Ő a herceget adta hozzá a dokumentumhoz, így a teljes titulusa úgy hangzik, hogy Őkirályi Fensége Henry Charles Albert David Sussex Hercege.

Meghan Markle szóvivője útján kommentálta a változtatást: „A 2019-es dokumentumon történtő névváltoztatást a Palota rendelte el. Nem Meghan, Sussex hercegnéje vagy Sussex hercege.”

Archie Harrison Mountbatten-Windsor májusban ünnepli második születésnapját majd, és tizenhetedik a trónutódlási sorban.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvastad már?