Régi ígéretét kérik számon Meghan Markle-ön

2020. november 06.
Meghan Markle pár évvel ezelőtt azt ígérte, hogy elhagyja Amerikát, ha Donald Trump nyeri az elnökválasztást. Még be sem fejeződött a 2020-as választás szavazatainak teljes összesítése, így végleges győztest sem hirdettek, sokan máris számon kérik a hercegnén korábbi kinyilatkoztatását.

A brit királyi család tagjai nem szavazhatnak, ahogy erről Harry is nyilatkozott az amerikai elnöválasztás előtt többször is, hogy felhívja a közvélemény figyelmét arra, milyen fontos, hogy mások éljenek ezzel a jogukkal. Meghan Markle azonban amerikai állampolgárként szavazhatott, ugyanakkor előkerült egy négy évvel ezelőtti kinyilatkoztatása az akkori elnökválasztás idejéről, amelyet most számon kérnek rajta.

meghan-markle-igeret-trump-gyozelem-elnokvalasztas

Mielőtt Harryvel megismerkedett volna, A-listás színésznőként megvolt a véleménye Donald Trumpról Meghan Markle-nek. Nem véletlenül mondta azt Larry Wilmore talk show-jában, hogy ha Trump lesz az elnök, elhagyja az Amerikai Egyesült Államokat, és Kanadában marad, ahol a Briliáns elmék című sorozatot forgatta. „Ha ez a valóság, amiről beszélünk, akkor vízválasztóhoz érkeztünk abban, merre indul a világ” – mondta akkor Meghan Markle.

Most Joe Biden és Donald Trump fej-fej mellett halad az amerikai elnökválasztás végén, és még a végső győztest sem lehet tudni, olyan szoros az állás, ám a közösségi oldalakon máris 2016-os ígéretét kérik számon a hercegnén.

„Meghan Markle és Harry herceg, mikor pakoltok és mentek el Trump győzelme után? Vigyétek magatokkal a többieket. Köszönjük!”– írta egy Twitterező. „Mi történt a színészekkel és a szórakoztatóipar dolgozóival, akik azt ígérték, hogy elmennek, ha Trump győz 2016-ban?” – tette fel a kérdést egy másik felhasználó.

A történetnek bizonyára lesz még folytatása.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images