Meghan Markle és Harry herceg elvesztették a második babájukat

2020. november 25.
A sussexi hercegné a New York Timesnak írt esszéjében beszélt először az idén júliusban történt tragédiáról.

A hercegné egy júliusi napon éppen elsőszülött kisfiát, Archie-t pelenkázta, amikor hirtelen egy éles fájdalmat érzett a hasában. „A padlóra estem a fiammal a kezemben, és egy altatót kezdtem dúdolgatni, hogy így próbáljam megnyugtatni magunkat. Éreztem, hogy valami nincs rendben. Tudtam, hogy abban a percben vesztettem el a második babámat, miközben éppen az elsőszülöttömet szorongattam a karomban” – írja a hercegné az esszében.

meghan-markle-harry

Ahogy Markle is írja, mindez egy átlagos júliusi reggelen történt, „ami éppen úgy kezdődött, mint bármely másik nap”. Miután a hercegné felébredt, megetette a kutyákat, összepakolta Archie ruháit és játékait, majd lófarokba kötötte a haját, és felvette a kisfiát a kiságyából, hogy elkezdje tisztába tenni.

„Órákkal később egy kórházi ágyban feküdtem, miközben a férjem a kezemet fogta. Nyirkos volt a tenyere, megcsókoltam a kezét, ami csak még nedvesebb lett a könnyeinktől. A hideg fehér falakat bámulva arra gondoltam, hogy hogyan fogunk ebből felgyógyulni.”

A hercegi pár a babavárást egészen mostanáig titokban tartotta. Bár a bulvárlapok folyamatosan találgattak, hogy Harry és Meghan vajon mikor tervezi a következő gyereket, ők egyszer sem nyilatkoztak a témában.

A hercegné esszéjét teljes hosszában itt tudod elolvasni. 

Olvass tovább!