Reese Witherspoon 45 éves lett – Képeken élete fontos pillanatai

2021. március 22.
Tizennégy évesen kapta élete első szerepét, onnantól kezdve pedig nem volt megállás. A '90-es években igazi tiniikon vált belőle, majd a 2001-es Doktor Szöszi végleg bebetonozta a nevét a világsztárok közé. A karrierje során kétszer volt jelölve Oscar-díjra, és hétszer Golden Globe-díjra; A nyughatatlan című film női főszereplőjeként végül egy Oscart és egy Golden Globe-díjat is hazavihetett. Reese Witherspoon a mai napig Hollywood egyik leginkább szeretetreméltó színésznője, akinek 45. születésnapja alkalmából összegyűjtöttük élete néhány meghatározó pillanatát.

Reese-Witherspoon

Reese Witherspoon és férje, Ryan Phillippe 2001. január 21-én megérkeznek a Golden Globe-díjátadóra. A páros 1999-ben házasodott össze, két közös gyerekük született, Ava és Deacon Phillippe, majd hét év után végül különváltak útjaik.

reese-Witherspoon

Reese Witherspoon 2006-ban elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat A nyughatatlan című fimért, amiben John Cash feleségét, June Cartert alakította.

Reese-Witherspoon

A színésznő 2010. december 1-jén kapott saját csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán. A ceremónián a lányával, Avával és fiával, Deaconnal vett részt.

Reese-Witherspoon

Reese Witherspoon 2012-ben várandósan vett részt a cannes-i filmfesztiválon. A magyar származású Jim Tothtal 2011-ben házasodtak össze, a kisfiuk, Tennessee pedig 2012 szeptemberében született meg.

Reese-Witherspoon

2018-ban a Golden Globe-díjátadón a Hatalmas kis hazugságok című sorozat nyerte a legjobb minisorozatért vagy televíziós filmért járó díjat. A képen a sorozat főszereplői – Laura Dern, Nicole Kidman, Zoë Kravitz, Reese Witherspoon és Shailene Woodley – láthatók.

reese-Witherspoon

Reese Witherspoon és férje, Jim Toth 2020-ban a SAG Awards-gálán.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!