Reese Witherspoon almás koktélja a tökéletes őszi ital

2020. október 24.
Nem csak azért terjed szélsebesen a négy alkotóelemes koktél elkészítését bemutató videó, mert Reese Witherspoon mixeli az italt. Az almacider koktélnál tökéletesebb őszi italt ugyanis keresve sem találnánk.

Igazi sokoldalú tehetség Reese Witherspoon. Színésznő, producer, anya, üzletasszony, és ahogy legutóbbi videójából kiderül, remek mixer is. A Little Fires Everywhere színésznője a TikTokon tette közzé bevált koktéljának elkészítési módját. És hogy mi a legjobb a pezsgő almacider koktél névre keresztelt italban? Witherspoon rém egyszerű receptje, aminek összekeverése nem tart tovább öt percnél, és csak négy hozzávalót kell beszereznünk hozzá.

reese-witherspoon-koktel-alma

A klipben Witherspoon almacidert kever össze öt cent Aperollal, mielőtt szódavizet adna az italhoz, ami mókásan szétspriccel a flakon felnyitásakor. Ám az vesse Reese Witherspoonra az első követ, akivel ez még nem fordult elő!

Miközben feltakarít, azért nem mulasztja el, hogy megkeverje egy kanállal az italt, hozzáadjon egy kicsi proseccót, és almaszeletekkel díszítse, majd némi tánc kíséretében belekortyoljon. 

 

View this post on Instagram

 

My Fizzy Apple Cider cocktail recipe! Perfect for fall and pairs well with just about any dance move 💃🏼🍂🍎

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Oct 13, 2020 at 10:35am PDT

Bár Witherspoon őszi elixírnek nevezi az almás koktélt, valószínűleg bármelyik évszakban remekül fogyasztható, és ahogy a színésznő mondta: „Bármilyen táncmozdulattal párosíthatjuk.”

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images