Sophie Turner igazi anyatigrisként védi lányát

2021. május 15.
Miután egy lesifotós képeket készített és hozott nyilvánosságra Sophie Turner csecsemő kislányáról, Willáról, a színésznő videóüzenetben fejtette ki véleményét az ilyen viselkedésről. Egy biztos, a paparazzó nem tette zsebre, amit kapott.

Jobb, ha nem packázik senki egy olyan anyatigrissel, mint Sophie Turner. A Trónok harca színésznőjét, akinek 10 hónapos a kislánya, Willa, egy lesifotós annyira felidegesítette, hogy videóüzenetben fejtette ki véleményét az engedély nélküli fotókészítésről. A színésznő lányát ugyanis nemcsak lefotózta, de a képeket online közzé is tette egy paparazzó. 

sophie-turner-lesifotos

„Tegnap néhány lesifotós képeket készített a lányomról és rólam. Csak azt akarom mondani, hogy az ok, hogy nem rakok ki képeket a lányomról, és elszántan próbáljuk kerülni a paparazzókat, azért van, mert nem akarom, hogy ezek a képek a nyilvánosságra kerüljenek” – mondta Sophie Turner.

„Ő a lányom. Nem kérte, hogy megszülethessen, hogy lefotózzák – folytatta a 25 éves színésznő, majd nem válogatta már meg a szavait annyira. – Kib***ott beteg dolog, hogy meglett felnőtt férfi fotókat készít egy kisbabáról a szülők engedélye nélkül. Rosszul vagyok tőle, undorodom, és tisztelettel kérek mindenkit, ne ólálkodjanak körülöttünk, és ne akarjanak képeket készíteni a lányunkról, majd kiadni azt.”

Mióta először nyilvánosságra hozta 2020 februárjában, hogy gyermeket vár Joe Jonas énekessel, a két híresség visszavonultan élt. A kislány születése után is csupán a lehető legkevesebb információt osztották meg a nyilvánossággal. Sophie Turner posztolt egy képet a kislányról, és a terhességről is csak utólag tett közzé néhány felvételt. Anyák napján sem a kislányukról tettek fel képeket a közösségi oldalukra. Joe Jonas a saját anyukájáról és Sophie Turnerről készült közös képpel kívánt boldog anyák napját a csodás anyáknak.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!