Ez a slampos ruhadarab Sophie Turner kedvence

2020. május 20.
A Trónok harca színésznője újra és újra bebizonyítja, hogy egy-egy ruhadarab több élethelyzetben is megállja a helyét – mindegy, hogy az ember épp terhes vagy sem.

A várandós Sophie Turner azok közé a színésznők közé tartozik, akik ha kell, a vörös szőnyegen is megállják a helyüket, ám a hétköznapokban semmi esetre sem mondanának le a kényelemről – helyette mesterien űzik a slamposságot, és előszeretettel nyúlnak többször is ugyanahhoz a ruhadarabhoz. A színésznőről készült lesifotókból egyértelműen kiderül, neki is van jó pár olyan ruhadarabja, amit előszeretettel variál. Rendszeresen mutatkozik például egy zöld-fehér-fekete kockás, oversized ingben, amit a terhessége előtt egyszerűen megkötött a derekán, most, a terhessége során viszont jól el lehet bújni benne.

Ami a színésznő slamposságát illeti, annyit azért ő is biztosan tud, hogy a kockaminta a 2020-as év tavaszának és nyarának egyik nagy trendje. A minta egyszerű, szerethető, megannyi lehetőséget rejt, és bármilyen élethelyzetben megállja a helyét. Nem véletlen, hogy a Dior, a Marni, a Jacquemus, és Katie Holmes kedvenc márkája, a Khaite is ezzel a mintával hódít.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophie Turner Source (@sophieturnergr) által megosztott bejegyzés, Aug 27., 2019, időpont: 5:05 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophie Turner Source (@sophieturnergr) által megosztott bejegyzés, Máj 10., 2020, időpont: 12:36 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophie Turner Source (@sophieturnergr) által megosztott bejegyzés, Márc 14., 2020, időpont: 2:03 (PDT időzóna szerint)

Forrás: Vogue.de

Ezt már olvastad?