Ez a slampos ruhadarab Sophie Turner kedvence

2020. május 20. |

A Trónok harca színésznője újra és újra bebizonyítja, hogy egy-egy ruhadarab több élethelyzetben is megállja a helyét – mindegy, hogy az ember épp terhes vagy sem.

A várandós Sophie Turner azok közé a színésznők közé tartozik, akik ha kell, a vörös szőnyegen is megállják a helyüket, ám a hétköznapokban semmi esetre sem mondanának le a kényelemről – helyette mesterien űzik a slamposságot, és előszeretettel nyúlnak többször is ugyanahhoz a ruhadarabhoz. A színésznőről készült lesifotókból egyértelműen kiderül, neki is van jó pár olyan ruhadarabja, amit előszeretettel variál. Rendszeresen mutatkozik például egy zöld-fehér-fekete kockás, oversized ingben, amit a terhessége előtt egyszerűen megkötött a derekán, most, a terhessége során viszont jól el lehet bújni benne.

Ami a színésznő slamposságát illeti, annyit azért ő is biztosan tud, hogy a kockaminta a 2020-as év tavaszának és nyarának egyik nagy trendje. A minta egyszerű, szerethető, megannyi lehetőséget rejt, és bármilyen élethelyzetben megállja a helyét. Nem véletlen, hogy a Dior, a Marni, a Jacquemus, és Katie Holmes kedvenc márkája, a Khaite is ezzel a mintával hódít.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophie Turner Source (@sophieturnergr) által megosztott bejegyzés, Aug 27., 2019, időpont: 5:05 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophie Turner Source (@sophieturnergr) által megosztott bejegyzés, Máj 10., 2020, időpont: 12:36 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophie Turner Source (@sophieturnergr) által megosztott bejegyzés, Márc 14., 2020, időpont: 2:03 (PDT időzóna szerint)

Forrás: Vogue.de

Ezt már olvastad?

A legjobb kockás nadrágok

A legjobb kockás nadrágok

Legyen szó akár elegáns, akár egy egészen vagány, punkos szettről, egy kockás darab szuper alapját fogja képezni az összeállításunknak.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Yurkov stílustippek: nyári stílusbakik divattipp

Yurkov stílustippek: nyári stílusbakik