Megszületett Sophie Turner és Joe Jonas gyereke

2020. július 28.
Bár hivatalosan még nem erősítették meg, a sajtó úgy tudja, hogy a Trónok harca színésznőjének megszületett a kisbabája.

A TMZ információi szerint múlt szerdán, azaz július 22-én megszületett Sophie Turner és Joe Jonas első gyereke. A párnak kislánya lett és a Just Jared már azt is kiderítette, hogy a kicsi a Willa nevet kapta.

sophie-turner-joe-jonas

A 24 éves színásznő és a 30 éves énekes még 2016-ban kezdett el randizni, és tavaly májusban házasodtak össze, Las Vegasban. A terhesség körüli pletykák már februárban kirobbantak, a 9 hónap alatt azonban a pár egyszer sem beszélt a babavárásról, azt sem erősítették meg, hogy valóban gyereket várnak. Júniusban azonban már nem titkolták tovább a dolgot, mivel Turner nem rejtegette  a hasát, így a lesifotósok megbizonyosodhattak róla, hogy a színésznő valóban várandós.

A babáról a szülők egyelőre még nem osztottak meg semmilyen információt, és mivel az egész várandóságot nagyon visszafogottan kezelték, nem is valószínű, hogy túl sok minden elárulnának a kicsiről a médiának.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images