Hírességek, akik 40 felett lettek édesanyák

2021. május 24.
Az egész világot meglepte, amikor néhány nappal ezelőtt az 51 éves Naomi Campbell bejelentette, hogy édesanya lett. A szupermodell kései anyává válása persze nem példa nélküli, az utóbbi években egyre több híresség vágott bele 40 után a gyerekvállalásba. Lássuk, kik ők!

Mena Suvari 2021-ben, 42 évesen hozta világra első gyermekét

Mena-Suvari

Az Amerikai pite színésznője 2020 októberében beszélt először a terhességéről a People magazinnak. „Még mindig alig tudom elhinni, hogy ez megtörtént. Nagyon boldog voltam, amikor megtudtam” – nyilatkozta. Idén áprilisban a színésznő sajtósa jelentette be, hogy megszületett a baba.

Chloë Sevigny 2020-ban, 45 évesen lett anya

A színésznőt 2020-ban januárjában fotózták le nagy pocakkal, néhány hónappal később, májusban pedig meg is született a kisfia.

Janet Jackson 50 éves volt, amikor bejelentette, hogy várandós

janet jackson

Jackson 2016 októberében jelentette be, hogy az első gyerekét várja, és a baba 2017 januárjában meg is született. A kisfiú az Eissa Al Mana nevet kapta.

Eva Longoria 42 évesen lett édesanya

Eva Longoria 2017 decemberében árulta el a sajtónak, hogy terhes, és hat hónappal később világra is hozta fiát, Santiagót. A kisfiú Longoria első gyermeke, férjének, Jose Bastonnak korábban született már három az előző házasságából.

Cameron Diaz 47 éves volt, amikor 2020-ban bejelentette, hogy anya lett

cameron-diaz

Cameron Diaz és férje, a Good Charlotte zenekar tagja, Benji Madden 2020 januárjában, Instagramon jelentették be, hogy megszületett lányuk, Raddix. Diaz és Madden 2015-ben házasodtak össze, és bár a színésznő mindig úgy nyilatkozott, hogy gyerek nélkül is teljes az életük, a pár sokat küzdött a gyermekáldásért. 2018-ban mesterséges megtermékenyítéssel is próbálkoztak, akkor sikertelenül.

Alanis Morissette 42 évesen és 45 évesen is szült

Alanis-Morissette

Az énekesnőnek 36 évesen, 2010-ben született az első gyereke, majd 2016-ban és 2019-ben ismét bővült a családja.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!