Kate Moss karrierváltáson dolgozik

2021. június 17.
2021 januárjában még a kifutón végigvonulva láthattuk Kate Mosst, a szupermodell azonban most épp másfajta karrieren dolgozik: tetoválónak tanul.

A Glastonbury Fesztiválon szeretne tetoválni Kate Moss, ezért jelenleg épp azért tanul, hogy tetoválóművész lehessen belőle. Ezt Daniel Casone tetováló, a 47 éves modell régi barátja árulta el. Ugyanis ő az, aki bevezeti Kate Mosst a tetoválás rejtelmeibe. 

kate-moss-tetovalas

Több éve ismerik már egymást, miután Moss ellátogatott a tetováló londoni stúdiójába. Őt bízta meg ugyanis a modell, hogy frissítse fel a híres brit tetoválóművész, Lucian Freud alkotását, miután Freud elhunyt. 

„Kate a Glastonbury Fesztiválon akar tetoválni – mondta a modell terveiről Casone. – Felhívott, és azt kérte, tanítsam meg rá. Engem is kitetovált: a karomra a Kate feliratot írta, és egy szívet rajzolt.”

Kate Moss nem igazán tudta, mit kell kezdeni a tűvel, mikor kezébe vette, pont ezért hagyta neki Casone, hogy rajta gyakoroljon. „Eléggé fájdalmas volt, mivel nincs rutinja benne, és túl mélyre ment a tűvel, de ő mégis csak Kate Moss” – mondta Casone, aki korábban már Rita Orának is hagyta, hogy kitetoválja. 

Kate Mossnak hét tetoválása van eddig, ezek között van horgony és két szív is a Freud által alkotott fecskéken kívül.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!