Focistafeleségek, akik kiállnak a jó ügyekért

2021. július 03.
Az éppen zajló labdarúgó-Európa-bajnokságnak köszönhetően pár hétig a meccsek és a focisták uralják a képernyőket, de vigyázat, többségük szíve már foglalt!

A következő külföldi focistafeleségeknek, akiket a labdarúgó-Európa-bajnokság sztárjai szeretnek, szívügyük a jótékonykodás!

Marine Lloris Hugo Lloris felesége

Marine Lloris

A Tottenham Hotspur aranykezű kapusa, Hugo Lloris, aki az EB-n a francia válogatott kapitánya, csaknem 20 éve alkot egy párt a divattervezőként és stylistként dolgozó Marine-nal. Tiniként szerettek egymásba, kapcsolatuk igazán időtállónak bizonyult. A boldogító igent 2012-ben mondták ki egymásnak, azóta 3 gyermekük született. Marine az egészséges életmód elkötelezett híve, sokat tesz is azért, hogy felhívja az emberek figyelmét ennek fontosságára. 2016-ban saját gyerekruhamárkát dobott piacra, úgy érzi, ezzel teljes mértékben kiélheti a benne rejlő kreativitást.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Marine Lloris (@llorismarine_off)

Hiába dolgozik a divatiparban, Marine öltözete nem mindig nyeri el a nagyközönség tetszését – bár könnyen lehet, hogy inkább az zavarja őket, hogy Hugo Lloris ennyi év után is odáig van érte. Az Instagramon kisebb botrány kerekedett, amikor a francia elnök meghívásának eleget téve egy sárga pólóban, szakadt farmersortban, a derekára kötött oversize pulcsiban és tornacipőben jelent meg.

Vlada Zinchenko Oleksandr Zinchenko felesége

Vlada Zinchenko

A Manchester City kiváló játékosának, az ukrán származású Oleksandr Zinchenkonak a felesége. Vlada az ukrán televíziónál vezet sportműsorokat, a lánykérésre is élő adásban, a kijevi Olimpiai Stadionból közvetített interjú során került sor. Vlada nagy állatbarát, saját kutyáiknak igazán paradicsomi életet biztosít, amiről rendszeresen beszámol Instagram-oldalán is, rajtuk kívül azonban a többi nehéz sorsú állatot is támogatja.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Vlada Zinchenko (@v.lada_sedan)

Rendszeresen posztol több közösségi oldalon, amivel volt már, hogy bajt hozott férje fejére. Tavaly élesen kritizálta a Manchester United edzői stratégiáját, amiért Oleksandrnek közleményben kellett bocsánatot kérnie az esküvőjük napján. Az ukrán focicsillag azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy felesége nem sportújságíróként, hanem elfogult rajongóként ragadtatta el magát a videóban – amit rögtön el is távolítottak a világhálóról.

Kevin Trapp és Izabel Goulart

Izabel Goulart

A Brazíliában született, portugál–libanoni származású 37 éves Izabel Goulart topmodellként dolgozik, és a német kapus, Kevin Trapp szerelme. Izabel viszonylag későn, 18 évesen kóstolt bele a divatszakmába, onnantól kezdve viszont sikert sikerre halmozott: olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Balenciaga, a Bottega Veneta vagy az Oscar de la Renta. Vétek lenne megfeledkezni arról, hogy 2005 és 2008 között a Victoria’s Secret egyik angyalaként láthattuk, mára a világ 13. legjobban fizetett modelljeként tartják számon. Nem Kevin Trapp az első focista, akivel Izabel szorosabbra fűzte a szálakat, de Kevinnek sem ő az első híres barátnője, korábban Rihannával is flörtölt. 2007-ben a People magazin beválasztotta a világ 100 legszebb embere közé.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Kisebbik öccse, Guilherme mindössze 1 éves volt, amikor 1-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizálták, így Izabel saját szemével látta, milyen küzdelmesek a hétköznapok ezzel a betegséggel. Nem volt kérdés számára, hogy rendszeresen jótékonykodjon a diabéteszben érintett gyerekek javára: nagyon sokat tett azért, hogy Brazíliában ingyen jussanak inzulinhoz a rászoruló gyerekek. A Miamiban található Diabetes Research Institute (azaz a DRI) 2009-ben nemzetközi nagykövetévé választotta.

Cristiano Ronaldo szerelme, Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez

Úgy hírlik, hogy 2016-ban, amikor a portugál válogatott csillaga, Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez összetalálkoztak, első látásra szerelembe estek, és azóta is imádják egymást. Georgiana a Gucci asszisztenseként dolgozott, amikor Madridban egy munka kapcsán Ronaldo útjába fújta a szél. Ma már több gyermek büszke szülei.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Georgina Rodríguez (@georginagio)

Crisitano Ronaldo nemcsak káprázatos góljainak köszönheti a hírnevét, hanem hatalmas szívének is: a portugál válogatott játékosa köztudottan sokat jótékonykodik, amiben Georgiana maximálisan támogatja. Alapvetően azt vallják, hogy a segítségnyújtást nem kell nagy dobra verni, így valószínűleg csak ők ketten tudják, hogy kiknek és mennyivel segítettek az elmúlt időszakban. Georgina tavaly például egy olasz zenei fesztiválon szerepelt, 140 ezer eurós tiszteletdíját azonban szép csendben egy az egyben felajánlotta egy torinói gyermekkórháznak. A nemes gesztusra egy véletlen folytán derült fény, a nagylelkű adományozó azonban még ezután sem kívánt megszólalni ezzel kapcsolatban.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?