Gasztroguru, esküvőszervező, főállású anyuka: ők a magyar válogatott focistafeleségei

2021. június 23.
Victoria Beckhamet vagy Georgina Rodriguezt mindenki ismeri, de azt vajon tudjuk, kik állnak a hazai válogatott focistáink mögött? Összegyűjtöttünk néhány focistafeleséget és -barátnőt, akik nemcsak gyönyörű szépek, de nagyszerű anyák és karrierépítő nők is.

1. Gulácsi-Vígh Diána

Gulácsi Péter felesége, Vígh Diána esküvőszervezőként dolgozik, vállalkozása a Happily Ever Weddings. Diána szabadidejében blogol és Instagram-közösségét építi: jelenleg 13,4 ezer követője van, ízlésesen mutatja be családjuk mindennapjait és az anyalét megpróbáltatásait követőinek. Közös fiuk Dominik, jelenleg második babájukat várják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Diána Gulácsi-Vígh (@dianavigh) által megosztott bejegyzés

2. Krista Tcherneva

Rajongók szúrták ki egy Instagram-kép alapján, hogy Szalai Ádám szívét feltehetőleg, Krista Tcherneva bolgár származású német színész-modell rabolta el, aki már feltűnt a bolgár Elle-ben és a német Vogue-ban is. Krista nemcsak gyönyörű, de okos is, jelenleg üzleti pszichológiát hallgat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

K R I S T A T C H E R N E V A (@kristatchv) által megosztott bejegyzés


3. Katarzyna

Lovrencsics Gergő felesége, Katarzyna lengyel származású, a lengyelek elleni világbajnoki selejtező előtt megkérdezték Lovrencsicstől, hogy neki vagy a lengyeleknek fog szurkolni, Katarzyna természetesen azt válaszolta, hogy a magyaroknak, de más sportágnál ez máshogy lenne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lovrencsics Gergő fan (@lovrencsicsgergo_fan) által megosztott bejegyzés

4. Csorba Ágnes

Nagy Ádám felesége, Csorba Ágnes ismerős lehet nekünk a Fem3 Caféból, ahol rendszeresen gluténmentes recepteket mutatott be a nézőknek. A gasztrovonalat nemrégiben az anyaság váltotta fel az életében, ugyanis június 7-én világra hozta első gyermeküket, Nagy Vencelt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nagy Ádám (@nagyi) által megosztott bejegyzés

5. Nikolic Nora

Immár 13 éve alkot egy párt Nikolic Nemanja és Nikolic Nora. A párnak három csodálatos gyereke van, Nora az EB-n velük együtt szurkol a lelátóról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nikolic Nemanja (@niko_nemanja) által megosztott bejegyzés

6. Lang-Marosy Blanka

Lang Ádám feleségével, Blankával már 10 éve egy párt alkot, 2020-ban pedig bővült a család, és megérkezett első fiuk, Zalán, majd idén áprilisban második fiuk, Oliver is. Blankáról nem sokat tudni, Ádám Instagramján viszont sokszor feltűnik ő és a kisfiúk is. Ádám tavaly egy interjúban elmondta, hogy a lezárások miatt Cipruson ragadt, a feleségétől és az akkor 4,5 hónapos fiától távol, ami annyira rossz tapasztalat volt számára, hogy többet nem akar egyedül utazni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lang Ádám (@langadam_official) által megosztott bejegyzés

 

Olvass tovább!