Egy budapesti lakás áráért beköltözhetsz Rihanna luxusvillájába

2021. július 18.
Rihanna számtalan üzleti vállalkozása most egy újabbal bővült. Ha van 80 000 dollárod, akkor egy hónapig a főbérlődnek nevezheted Rihannát, feltéve, ha el is utazol Beverly Hillsbe, ugyanis Rihanna pontosan ennyit kér egy hónapra bérleti díjként a házára. A durván 24 millió forintért már 30-35 négyzetméteres lakásokat lehet kapni Budapesten. Lássuk milyen az a ház, amiért ennyi kér Rihanna.

Rihanna tavaly év végén vásárolta durván 4 milliárd forintért (13,8 millió dollárért) a 700 négyzetméteres Coldwater Canyon-kastélyt, mely öt hálószobával és hét fürdőszobával rendelkezik, és ideális hely mindenki számára, aki a luxust kedveli. Ha az albérletüzlet bejön, akkor nagyjából 14 év alatt ki is termelné az árát a kúria.

rihanna-villa-kiadas

Az újonnan jegyzett bérlemény egy csendes zsákutcán helyezkedik el a Beverly Hills fölötti hegyekben, ahol a szerencsés új bérlő összefuthat olyan közeli szomszédokkal, mint például Sir Paul McCartney.

rihanna-villa-kiadas

A sövényekkel határolt birtokra egy kétszárnyú kapun keresztül lehet bejutni. Az épülethez lejtős autóút vezet, ami a kétállásos garázsba torkollik. A házhoz egy ívelt lépcsőn lehet feljutni.

Az üveg bejárati ajtó az épületekkel körülzárt udvarra néző előcsarnokba nyílik. Az udvaron hatalmas terasz, medence és gyógyfürdő található.

A különleges burkolatú kandallóval rendelkező nappaliból egy hatalmas üveg tolóajtón keresztül lehet kijutni az udvarra.

rihanna-villa-kiadas

Az intim társalgót a kandallón kívül a hatalmas bár dobja fel.

rihanna-villa-kiadas

A kettős szigettel rendelkező, márvánnyal burkolt konyha csúcskategóriás készülékekkel és reggelizősarokkal is büszkélkedhet.

rihanna-villa-kiadas

Az emeleten lévő szobából fantasztikus a kilátás a Coldwater-kanyonra. A szobához fekete lakkozott szekrénnyel ellátott egyedi gardrób és erezett márványba burkolt fürdőszoba is tartozik.

rihanna-villa-kiadas

A luxusvilla saját konditeremmel és médiaszobával, valamint vendégházzal is rendelkezik.

Fotó: realtor.com

Olvass tovább!