Rihanna még utoljára jól megtrollkodta Donald Trumpot

2021. január 21.
Joe Biden washingtoni idő szerint szerda délben letette az elnöki esküt, ezzel pedig véget ért Donald Trump ellentmondásokkal teli négy éve. Trump távozását gyakorlatilag egy emberként ünnepelte tegnap az amerikai sztárvilág – az örömüknek pedig természetesen a közösségi média oldalaikon is hangot adtak.

Rihanna sosem rejtette véka alá, hogy nem igazán szimpatizál a leköszönő Donald Trumppal, az ellenérzéseinek pedig tegnap még utoljára hangot is adott. Sok más sztárhoz hasonlóan a 32 éves énekesnő is Instagramon köszöntötte az Egyesült Államok 46. elnökét – egy nem akármilyen képpel.

Rihanna saját magáról posztolt egy fotót (ez egyébként még szeptemberben, a Harper’s Bazaarnak készült), amin éppen kivisz a kukához két szemeteszsákot, szövegnek pedig csak annyit írt mellé, hogy „Csak segíteni jöttem” és odabiggyesztette a #megcsináltukJoe hashtaget is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés

Ha esetleg nem esett volna le elsőre Rihanna célzása, akkor megsúgjuk, hogy a kihordott szeméttel a leköszönő elnökre szeretett volna viccesen célozni.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!