Sztárgyerekektől hemzsegett a Dolce & Gabbana show-ja

2021. szeptember 01.
Leni Klum, Diddy ikerlányai és Monica Bellucci lánya is kifutóra, vagyis gondolára lépett a velencei divatbemutatón.

A legendás olasz divatház látványos show-n mutatta be haute couture ruháit. Ráadásul olyan fiatalokat választott modellnek, akiknek a szülei is nagyágyúnak számítanak az A-listás hírességek között is. Heidi Klum, Christian Bale, Sean Diddy Combs és Monica Bellucci gyermeke is kifutóra lépett a Dózse-palota tövében. 

„A mosoly, amikor meglátja az anyukáját” – írta a 48 éves Heidi Klum az Instagramján a klip mellé, amit 17 éves lányáról, a gyémántokat és ragyogó kék ruhát viselő Leni Klumról posztolt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

A modelleket gondolával szállították a kifutóra, így érkeztek például Diddy lányai, Chance, Jessie James és D’Lila Star. A zenei mogul gyermekeit a 15 éves Chance édesanyja, Sarah Chapman is elkísérte. A 12 éves ikerlányok, Jessie és D’Lila – akiknek édesanyja, a 47 éves Kim Porter 2018-ban halt meg tüdőgyulladásban – szintén csodásan festette a Dolce & Gabbana kreációiban.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Chapman (@callmepumpkin)

Édesanyja jellegzetes stílusát idézte fel Monica Bellucci és Vincent Cassel 16 éves lánya, Deva Cassel a magentaszínű tüllestélyiben, melyet 3 dimenziós virágok és masnik díszítettek. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_)

Nem ez volt Deva első modellmunkája, feltűnt már a Vogue Italia, a Harper’s Bazaar és az Elle címlapján is. A Dolce & Gabbanával sem ez az első közös munkája, 2020-ban már dolgozott a márka Dolce Shine parfümjének kampányán. 

Már csak azért is meglepő, hogy Christian Bale 16 éves lánya is kifutóra lépett a velencei divatbemutatón, mert nem is nagyon lehetett hallani arról, hogy a színésznek van egy lánya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Emmeline Bale krémszínű, fűzős fazonú, hímzett tüllruhában jelent meg, melyet szikrázó kitűzők, kristályok és kézzel festett organzavirágok díszítettek. Emmeline ugyan még új a modellszakmában, ám ezzel édesanyja, Sandra „Sibi” Blažić volt modell nyomdokaiba lép.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!