Ed Sheeran karanténba került pozitív tesztje miatt

2021. október 25.
Az angol énekes, Ed Sheeran karanténba vonult, mert pozitív lett a koronavírus-tesztje. Pedig november elején Amerikában, a Saturday Night Live show-ban kellett volna fellépnie...

Az énekes elkapta a koronavírust, és karanténba vonult – mindezt Ed Sheeran a rajongóival vasárnap osztotta meg az Instagramon. A következő hetekben előre egyeztetett interjúkat, fellépéseket is le kellett mondani, és angliai otthonában várja majd ki a karantén végét.

ed-sheeran

A múlt héten a világsztár még Londonban lépett fel egy díjátadón, és november 6-án pedig a Saturday Night Live vendége lett volna, hogy új albumát, amely október 29-án jelenik meg Equals címmel, élőben is bemutassa. Azt még nem tudni, hogy mivel odautazni nem tud, a műsor készítői engedik-e, hogy az otthonából online jelentkezzen be, vagy lecserélik egy másik fellépőre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés

Arról nem szólnak a hírek, hogy a popsztár vajon a családjától is elzárva tölti-e a karantént. Feleségével tavaly lettek szülők, kislányuk, aki 2020 augusztusában született, egészen különös nevet kapott. 

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six

Olvass tovább!