Hírességek, akik földi halandókkal házasodtak

2021. június 08.
Ilyen történeteket általában csak romantikus filmekben látni, de a következő párok példája is bizonyítja, hogy a tündérmese néha valósággá tud válni.

Ariana Grande

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés

Ariana Grande éppen egy új házat készült vásárolni Los Angelesben, amikor találkozott Dalton Gomez ingatlanügynökkel. A páros azonnal elkezdett randevúzni, majd idén májusban egy titkos ceremónián kimondták egymásnak a boldogító igent.

Ed Sheeran

Ed Sheeran és Cherry Seaborn még a középiskolából ismerték egymást, annak idején az énekes totál bele volt zúgva a lányba. Seaborn később Amerikába költözött és a Wall Streeten dolgozott, az énekes pedig éppen New Yorkban koncertezett, mikor egy közös ismerősük újra összehozta őket. Néhány hónappal később már együtt jelentek meg Taylor Swift egyik buliján, 2019 januárjában pedig egy titkos esküvőn összeházasodtak.

Patrick Dempsey

A fodrászként dolgozó Jillian Fink azt gondolta, hogy csak szórakoznak vele, amikor meglátta, hogy valaki Patrick Dempsey néven időpontot foglalt hozzá. A színész három éven át volt Fink ügyfele, és közben olyan közel kerültek egymáshoz, hogy végül 1999-ben összeházasodtak.

Christian Bale

Christian-Bale-Sibi-blazic

Christian Bale nem igen gondolkozott a házasságon egészen addig, amíg Winona Ryder be nem mutatta neki a személyi asszisztensét, Sibi Blazicet. A páros 2000-ben egy Las Vegas-i esküvőn állt oltár elé.

Matt Damon

Matt-Damon-Luciana-Barroso

Matt Damon éppen a Túl közeli rokon című filmet forgatta Miamiban, amikor az egyik este a stábtagok elhívták a színészt egy helyi bárba. Itt dolgozott bárpultosként Luciana Barroso, akivel a színész 2005-ben összeházasodott. A találkozásukról Damon később így mesélt Ellen DeGeneresnek: „Ha ez nem történik meg, akkor el sem tudom képzelni, hogy hogyan találkozhattunk volna valaha is egymással.”

Vince Vaughn

 Vince-Vaughn-Kyla-Weber

Vince Vaughn egy esküvőn volt vendég, amikor egy barátja bemutatta Kyla Weber ingatlanügynöknek. Weber és Vauhn rögtön megtetszett egymásnak, de a színész félt belemenni a kapcsolatban, mert a nő nagyon messze lakott tőle. Végül mégis megoldották, rendszeresen e-maileztek és telefonáltak egymással, majd 2010-ben összeházasodtak.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!