Ed Sheeran büszke apa lett

2020. szeptember 02.
Boldogan osztotta meg közösségi oldalán a hírt Ed Sheeran, hogy felesége, Cherry Seaborn világra hozta első gyermeküket. A kislány nagyon szokatlan nevet kapott.

A Lyra Antarctica Seaborn Sheeran nevet kapta Ed Sheeran első gyermeke, akit múlt héten hozott világra az énekes felesége, Cherry Seaborn. A 29 éves zenész az Instagramján, egy kedves üzenettel osztotta meg az örömhírt, és hogy teljesen beleszeretett kislányába.

„Egy csodálatos segítőcsapattal adott életet gyönyörű és egészséges kislányunknak Cherry – írta Ed Sheeran a bejegyzés mellé. – Imádjuk. A mama és a baba is remekül vannak.”

A pár a terhességet is titokban tartotta, amennyire csak lehet, erre remek lehetőséget biztosított számukra a koronavírus-járvány miatti karantén. Csupán nemrég hozták nyilvánosságra, hogy bővül a családjuk, miután számos pletyka keringett már róla zenészberkekben. Ed Sheeran azt tervezi, hogy a kislánya nevét nemsokára magára tetováltatja, ezzel bővítve eddig sem csekély tetoválásainak számát.

Ed Sheeran és Cherry Seaborn 2018 karácsonyán házasodott össze egy apró ceremónián Suffolkban, ám kapcsolatuk még a középiskolás éveikre nyúlik vissza.

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images