Ed Sheeran büszke apa lett

2020. szeptember 02. |

Boldogan osztotta meg közösségi oldalán a hírt Ed Sheeran, hogy felesége, Cherry Seaborn világra hozta első gyermeküket. A kislány nagyon szokatlan nevet kapott.

A Lyra Antarctica Seaborn Sheeran nevet kapta Ed Sheeran első gyermeke, akit múlt héten hozott világra az énekes felesége, Cherry Seaborn. A 29 éves zenész az Instagramján, egy kedves üzenettel osztotta meg az örömhírt, és hogy teljesen beleszeretett kislányába.

„Egy csodálatos segítőcsapattal adott életet gyönyörű és egészséges kislányunknak Cherry – írta Ed Sheeran a bejegyzés mellé. – Imádjuk. A mama és a baba is remekül vannak.”

A pár a terhességet is titokban tartotta, amennyire csak lehet, erre remek lehetőséget biztosított számukra a koronavírus-járvány miatti karantén. Csupán nemrég hozták nyilvánosságra, hogy bővül a családjuk, miután számos pletyka keringett már róla zenészberkekben. Ed Sheeran azt tervezi, hogy a kislánya nevét nemsokára magára tetováltatja, ezzel bővítve eddig sem csekély tetoválásainak számát.

Ed Sheeran és Cherry Seaborn 2018 karácsonyán házasodott össze egy apró ceremónián Suffolkban, ám kapcsolatuk még a középiskolás éveikre nyúlik vissza.

Olvastad már?

Ed Sheeran másfél évre visszavonul

Ed Sheeran másfél évre visszavonul

Rekord hosszúságú, két éves turnéjának utolsó állomásán jelentette be Ed Sheeran, hogy másfél évre visszavonul a zenéléstől. Több oka is van rá.

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok