Miranda Kerr a családtagjain teszteli a szépségtermékeit

2021. december 09.
A pár, amelyik együtt tisztálkodik, együtt is marad. Szólhatna akár így is a közmondás, ha Miranda Kerrt és férjét, Evan Spiegelt nézzük. A 38 éves modell, aki a KORA Organics alapítója, azt mondta, hogy férje, a Snapchat vezére, minden reggel az ő termékeit használja zuhanyzáskor.

“A kurkumás bőrradírral zuhanyzik minden reggel” – mondta el 32 éves férjéről Miranda Kerr. “De használja a Noni Glow Face olajat is és a kurkumás hidratálót. Ez a három az ő kedvence. Néha a testlemosót és testápolót is kipróbálja” – tette hozzá a modell, aki más titkokat is elárult férjéről. “Általában nagyon száraz a bőre, ezek a kozmetikumok viszont szépen visszaadják a bőre ragyogását. úgy értem, nem mintha ez lenne a célja, de határozottan simább és jól tápláltabbá válik a bőre, megfiatalodik. Jó első kézből nála látni az eredményt.”

miranda-kerr-kozmetikum-csalad

Ám van más is, aki teszteli Miranda Kerr kozmetikumait a családban. Nem más, mint Katy Perry, aki Kerr korábbi férjének, Orlando Bloomnak jelenlegi menyasszonya. Katy Perry annyira nagy rajongója a KORA termékeinek, hogy még Miranda Kerr Instagramján is besegít néha és lelkesen ecseteli például a kurkumás hidratáló előnyeit. “Az egyik első mintát ő kapta a krémből, aztán felhívott, és csak annyit kérdezett: hol vehetek ebből többet?” – mesélte Miranda Kerr, aki mindenkit megnyugtatott, adott még Katy Perry-nek a termékmintákból a krém megjelenése előtt is.

Annak ellenére, hogy családtagjai a kurkumás kozmetikumai iránt rajonganak legjobban, Miranda Kerr kedvence a C-vitaminos arckrém, többek között a csomagolása miatt. A krémet egy újratölthető üvegben lehet megvásárolni, melynek rózsakvarc inspirálta fedele van. Kerr elmondta, hogy különleges kapcsolat fűzi az ásványhoz: gyermekkorában a nagyapja ilyen féldrágaköveket vitt haza a nagyanyjának Ausztráliában, amiket a földben talált. Évekkel később egy kristályokat és féldrágaköveket árusító boltban felvilágosították, hogy mindenkinek megvan a saját kristálya, amire legjobban szüksége van, és Kerrnek ez a rózsakvarc. “A rózsakvarc a szív táplálását szimbolizálja, önmagunkról való gondoskodást” – mondta a modell. “Nyugtató energiája van, ami erősíti a szeretetet és az elfogadást önmagunkkal és másokkal szemben.”

Ám Kerr más módon is igyekszik törődni magával. Abszolút hisz a testmozgás fontosságában (a 10 ezer lépést minden nap teljesíti) és a növényi alapú étrendben (éhgyomorra egy nagy pohár szárzeller lével indítja a napot). “Imádom a belső és külső szépséget, a test és a bőr táplálását és a holisztikus szemléletmódot” – mondta Miranda Kerr. “Ebben a nagymamám volt a példaképem.”

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!