Legyél olyan dögös, mint Miranda Kerr!

2014. december 19.
Valószínűleg sokaknak Miranda Kerr isteni alakja lenne az egyik a három mesebéli kívánságból, de mivel csodák nincsenek, be kell érnünk a szupermodell 15 perces edzéstervével.

Mivel többnyire sok nő vágyakozik a hírességek bombázó alakja után, a legjobb, amit tehetünk, ha pontosan követjük a módszereiket. Persze ki tudja, milyen csodakezelések, fogyasztó italok és feszesítő krémek dolgoznak nap, mint nap azért, hogy Miranda Kerr mindig kitűnő formában legyen, de annyi biztos, hogy egy kis edzés nem árthat meg. Ráadásul még azt sem vethetjük a szupermodell szemére, hogy könnyű úgy csinosnak lenni, ha olyan rengeteg időt szán sportolásra az ember, ugyanis Miranda módszere állítólag egy mindössze 15 percet igénylő torna, amit tényleg bárki akár még az ebédszünetben is elvégezhet.

Julia Buckley, személyi edző és a Zsírégetés forradalom című sikerkönyv szerzője szerint a modell 15 perces tornája rendkívül jó a mélyizmok megmozgatására, és rövid időtartama ellenére is igen hatásos.

„Miranda olyan hatásos láberőstő gyakorlatokat választott, mint a guggolás vagy a kitörés, és néhány remek mélyizmokat is megmozgató gyakorlatot.” Miranda edzésterve elsősorban az alsótestre koncentrál, és bár Julia személyi edzői szíve tenne bele még néhány karerősítő gyakorlatot is, azt azért mindenképpen előnyösnek tartja benne, hogy nem igényel semmilyen segédeszközt, így aztán tényleg bárhol, bármikor elvégezhetjük.  

Miranda Kerr bomba alakjának receptje az alábbi:

1 perc fekvőtámasz
1 perc plank tartás (alkartámaszban végzett törzsizom-erősítő gyakorlat, a központunk megtartásával)
1 perc guggolás
1 perc guggolás felugrással
1 perc lábemelés oldalfekvésben (bal)
1 perc felülés váltott könyék-térd érintéssel
1 perc lábemelés oldalfekvésben (jobb)
1 perc csípőemelés háton (30 másodpercig megtartani, és 30 másodpercig kis emelésekkel)
1 perc ugrálás terpeszállásba és vissza
1 perc kitörés váltott lábbal
1 perc hátsó fekvőtámasz
1 perc lábcsere ugrással mellső támaszból
1 perc ugrálás terpeszállásba és vissza

(Tarts 30 másodpercnyi szünetet minden gyakorlat után)

Ha még több tippre vágyunk a szépséges szupermodelltől, ebben a videóban a táplálkozásáról és arcápolásáról is megoszt velünk néhány titkot: