A sztárok és milliárdosok St.Bartson így bulizták át magukat az újévbe

2022. január 03.
Omi…micsoda? Az A-listás hírességeket a koronavírus sem állíthatja meg. Leonardo DiCaprióval az élen a milliárdosok kedvelt karibi üdülőhelyén, Saint-Barthélemyben élvezik az óév utolsó napjait.

A techmogulok, milliárdosok és sztárok Leonardo DiCapriótól Dua Lipáig partizással töltik az év végét Saint-Barthélemyben, ahogy korábban is mindig. Ugyanakkor van egy új kötelező tartozéka a luxusjachtnak, amin a buli zajlik. Ez pedig nem egy második helikopter-leszálló vagy kriptovaluta ATM, hanem egy fedélzeti Covid-labor. 

szilveszter-buli-stbarts

Az UNICEF rendes éves gálája után számos híresség – Leonardo DiCaprio, Kygo, Meek Mill, Mike Tyson, Cuba Gooding Jr, a művész Alec Monopoly, Lil Baby és Dua Lipa is – a Saint-Barthélemy közelében horgonyzó klubkriályok 150 millió dolláros luxusjachtján, a Vava II-n lazít. „Az emberek a kikötőn kívül várakoztak akár négy órát is, hogy bejussanak a partihajóra” – mondta egy szemtanú. 

Feltűnt az estén Dylan Penn, Leonardo DiCaprio korábbi kedvese, Nina Agdal modell és Jordan Barrett is, akik szintén végignézték Dua Lipa produkcióját a UNICEF-gálán, ahol az asztalok ára 250 ezer dollárnál kezdődött. 

Roman Abramovics orosz oligarcha jachtja is a kikötőben van, szintén hatalmas szilveszteri bulit szerveztek az 500 millió dollárt érő Eclipse-en, ahol korábban Prince és Sir Paul McCartney is fellépett már. 

szilveszter-buli-stbarts

Nem hiányozhatott a világ leggazdagabb embere, az Amazon csomagküldő vezére, Jeff Bezos sem újév táján Saint-Barthélemyről. Az üzletembert barátnőjével, Lauren Sanchezzel látták andalogni a szigeten és a kikötőben. 

Bár az egészségügyi szervezetek szerint a Covid-kockázat Saint-Barthélemyn relatíve alacsony, van egy jachttulajdonos, aki nagy segítség lehet, ha a számok emelkedni kezdenek. Jonathan Rothberg tudós, az amerikai technológiai érdemérem kitüntetettje és a DNS-szekvenálás módszerének egyik kidolgozója megalkotott egy Detect nevű gyorstesztet. Gene Machine nevű jachtjával szintén arrafelé jár, és a fedélzeten egy saját Covid-labor is található. „110 millió dollárt gyűjtött össze befektetőktől, megkereste a megfelelő embereket és saját kutatásba kezdett abban a reményben, hogy sikerül kidolgoznia a hatékony otthoni koronavírus-tesztelés módszerét” – írta Rothenbergről a Washington Post. Az ő jelenléte talán a hírességek biztonságérzetét is növeli, ha esetleg felütné fejét Saint-Barthélemyn is az omikron variáns.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!