Ők Eminem felnőtt gyermekei, és egyikük sem akar celebeskedni

2022. február 24.
Eminem már 23 éve van a pályán, az idei Super Bowl félidei show-jában pedig bebizonyította, hogy nem véletlenül fogynak milliók a lemezeiből. A lelátóról nézte végig apja fellépését a 26 éves Hailie is, aki köszöni, de nem kér a szórakoztatóiparból.

Nehéz megbarátkozni a gondolattal, pedig igaz, hogy Eminem, aki 1999-ben robbant be a köztudatba, idén már 50 éves lesz. A népszerű rapper háromszoros apuka: egy saját és két örökbefogadott gyereke van. Vér szerinti lánya, Hailie a Super Bowlra is elkísérte, és a lelátóról izgulta végig apja fellépését.

Eminem és lánya Hailie Jade Scott Mathers

Hailie Jade Mathers 1995. december 25-én született, édesanyja Kimberly Anne Scott, akinek kapcsolata a rapperrel meglehetősen viharos volt. Még a középiskolában találkoztak és szerettek egymásba, 17 évesen már együtt jártak, hat évvel később pedig megszületett a kislányuk. A boldogító igent csak Hailie születése után, 1999-ben mondták ki, házasságuk azonban nem tartott sokáig, 2 év után elváltak.

Nem volt könnyű a bírósági procedúra, Kimberly ugyanis arról számolt be, hogy a rapper sorozatosan bántalmazta (fizikailag és lelkileg egyaránt). A kölcsönösen toxikus kapcsolatot azonban nem zárták le, sőt 2006-ban kibékültek. Tartós boldogságot azonban az újabb felvonás sem hozott számukra.  Mindössze három hónappal a második esküvőjük után ismét elváltak.

Eminem volt felesége, Kimberly

Eminem volt felesége, Kimberly

Bár Hailie édesanyjával nem volt felhőtlen a Grammy-díjas Eminem viszonya, a kislányával nagyon szoros a kapcsolata, több másik mellett neki írta a Hailie’s Song című dalát, a Mockingbird című szám videóklipjében pedig több családi felvétel is látható. Ezeken nemcsak Hailie szerepel, hanem unokatestvére, Alaina is, akit a rapper örökbe fogadott.

A lány valójában Kimberly testvérének lánya, akinek édesanyja drogtúladagolásban veszítette életét. „Alaina születésétől fogva része volt az életünknek, szinte a kezdetektől fogva mi neveltük Kimmel, így nem volt kérdés, hogy magunkhoz vesszük. Mindig is olyan volt számunkra, mintha a lányunk lenne” – mesélte Eminem korábban a Rolling Stone magazinnak. Az immár 28 éves Alaina PR szakon diplomázott, élharcosa a testpozitív üzeneteknek a közösségi oldalain.

Eminem másik adoptált gyermeke Whitney, aki Kimberly és egy másik férfi kapcsolatából született. Ő már a Stevie Laine névvel él, tavaly augusztusban a TikTokon nyíltan beszélt arról, hogy nemcsak nevet, de nemet is váltott. 

Eminem vér szerinti lánya Hailie egyébként nemrég múlt 26 éves. Igazán határozott elképzelésekkel rendelkezik a jövőjét illetően: egyetemre jár és pszichológus szeretne lenni. Imádja a kutyákat, legnagyobb kedvence a különleges siba inu kutyafajta. Hatalmas követőtáborral rendelkezik az Instagramon, ahol rendszeresen oszt meg magáról fotókat, arra azonban gondosan ügyel, hogy a magánéletéről ne áruljon el túl sokat.

Eminem lánya Hailie Jade Scott Mathers

Hailie Eminem egyik legnagyobb rajongója, de eszébe sem jutott, hogy a zenei pályán kövesse. Elmondása szerint az influenszerkedés is csak mulatság számára: bár akadnak együttműködései ismertebb cégekkel, egyáltalán nem az az életcélja, hogy a világhálón érvényesüljön.

„Számomra fontos, hogy segítsek másoknak, ezért is választottam az egyetemen a pszichológia szakot. Valamilyen szinten a közösségi médiában is hozzájárulhatok ahhoz, hogy másoknak jobbá tegyem az életét, de azt szeretném, hogy a pszichológia legyen a hivatásom” – vallotta Hailie, aki hosszú ideje alkot egy párt barátjával, Evan McLintockkal.

Eminem lánya Hailie Jade Scott Mathers

Eminem Mike Tyson podcastjában egyébként így nyilatkozott a lányáról: „Hailie minden téren nagyszerű, én pedig leírhatatlanul büszke vagyok rá.”

Fotó: Getty Images, Instagram @hailiejade

Ezt láttad már?