Britney Spears apja még mindig a lánya pénzét szeretné költeni

2021. december 21.
Hiába függesztette fel a bíróság Jamie Spears gondnoki státuszát, a férfi továbbra is a lánya vagyonából szeretné fizetni a saját költségeit.

Jamie Spearst szeptemberben függesztette fel a bíróság a gondnoki státuszából, majd néhány hét múlva Britney Spears több mint egy évtizede tartó gondnokságának a végét is elrendelték. Ezek után mindenki joggal gondolhatta, hogy az énekesnő végre megszabadult az életét megkeserítő apjától – ám úgy néz ki, hogy Jamie Spears nem fog csak úgy eltűnni.

jamie-spears

Jamie Spears és Lynne Spears, az énekesnő apja és anyja

A férfi ugyanis a minap kérvényt nyújtott be a bíróságra, és azt szeretné, ha továbbra is Britney Spears vagyonából fizethetné a saját ügyvédeit, akik azon dolgoznak, hogy felszámolják az énekesnő gondnoksághoz kapcsolódó vagyonkezelői feladatait.

„Mr. Spears sok millió dollárt keresett Britney gondnokaként, több millió dollárt fizetett ki a saját ügyvédeinek, mindezt abból a pénzből, amit Britney kemény munkával megkeresett. Az adott körülmények között a kérvénye nemcsak jogilag alaptalan, de etikátlan is. Britney megrendítő vallomásában már elmondta, hogy milyen fájdalmakat okozott neki a saját apja, aki mindezt most csak tovább fokozza. Nem tesz ilyet egy olyan apa, aki szereti a lányát” – nyilatkozta Matthew Rosengart, Britney Spears ügyvédje Jamie Spears legújabb akciójáról.

Kíváncsian várjuk, hogyan fog dönteni a kérvény ügyében a bíróság.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!