Gigi Hadid felajánlotta a teljes fizetését Ukrajnának

2022. március 09.
Nemcsak az ukrajnai háború elől menekülőket, hanem a palesztin embereket is támogatni szeretné az idei divatheteken megkeresett fizetéséből Gigi Hadid. „Az idei divathetek olyan időszakra estek, amikor nemcsak nekem, de kollégáimnak is gyakran úgy kellett bemutatnunk a kollekciókat, hogy közben szívszorító és traumatikus események zajlottak a világban” – írta Gigi Hadid közösségi oldalán, ahol bejelentette felajánlását is.

„Nem tudjuk irányítani sem a történelmet, sem a munkabeosztásunkat, de sétálhatunk »valamiért« a kifutón. Mica Argañaraz kolléganőm példáját követve én is szeretném felajánlani a 2022-es őszi divatshow-kból származó bevételeimet az ukrajnai háború miatt szenvedőknek, és szeretném folytatni a palesztinai áldozatok támogatását” – folytatta Gigi Hadid.

gigi-hadid-ukrajna-jotekonysag

„Nyitva kell tartanunk a szemünket és a szívünket minden emberekkel szembeni igazságtalanság láttán. Mindannyian testvérek vagyunk, politikai, bőrszínbeli és vallási hovatartozástól függetlenül. A nap végén az ártatlan életek fizetik meg a háború árát, nem a vezetők. El a kezekkel Ukrajnától! El a kezekkel Palesztinától! Béke, béke, béke!” – írta a 26 éves modell. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Hadid egy sor képet mellékelt felajánlásához, melyek az idei divatheteken készültek. Számos híresség fejezte ki nagyrabecsülését Gigi Hadid posztja mellett, köztük Jeremy Scott divattervező és Patrick Schwarzenegger is. A modell ezzel csatlakozott Mila Kunishoz és Ashton Kutcherhez, valamint azokhoz a sztárokhoz, akik kiálltak és jótékonykodtak az ukrajnai áldozatok számára.

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!