Jessica Biel imádja, hogy sorozatgyilkos parókája egy az egyben férje ’90-es évekbeli frizurája

2022. május 13.
Jessica Biel legújabb sorozatában egy sorozatgyilkost, Candy Montgomeryt alakítja. De mi lehet közös egy sorozatgyilkosban és az 1990-es évek Justin Timberlake-jében? A rövid, szőkés, göndör haj.

Nem először viccelődik Jessica Biel férje tinikori hajviseletén. Legutóbb vicces jelmezként ő maga öltözött be férjének, és tette fel a göndör, szőke parókát (akkor még mit sem sejtve arról, hogy néhány év múlva egy filmsorozat kedvéért hasonlót kell viselnie). Ezúttal arra hívta fel a figyelmet a színésznő, hogy új sorozatában, a Candyben viselt parókája kifejezetten hasonlít arra a hajra, amit férje, Justin Timberlake büszkén viselt még az ‘NSYNC frontembereként. 

jessica-biel-justin-timberlake-haj

Most pedig azt ecsetelte egy interjúban Jessica Biel, hogy „teljesen hasonló a kettő”. Justin Timberlake sem hagyta válasz nélkül persze felesége okfejtését. „Azt mondta erre, hogy pont úgy nézek ki, mint az anyukája a nyolcvanas években. Szerintem inkább a nagymamámra hasonlítottam, akkora csavarók voltak a parókámban” – mondta Jessica Biel. 

„Lenyűgözött az emberi természet, amikor emberi lények elmentek egészen a szakadék széléig – mondta Biel Candy Montgomeryről, az 1980-as évek sorozatgyilkosáról, akit a Hulu új tévésorozatában alakít. – Hiszem, hogy mindannyian képesek vagyunk bármire és akármire. A mondás, hogy soha ne mondd, hogy soha, nagyon igaz, és sokszor tűnődöm azon, vajon én is képes lennék-e ilyen szörnyűségekre. Fel kell húzni hozzá azt a másik cipőt, és sétálni benne egy kicsit.”

Jessica Biel és Justin Timberlake már három éve nem sétáltak végig együtt a vörös szőnyegen, ám a sorozat bemutatóján végre kettesben jelenhettek meg, bár nehezítette a dolgukat, hogy a 7 éves Silast és 2 éves Phineast otthon kellett hagyniuk. „Minden szülő tudja, hogy a gyerekei pontosan tudják, mikor akarnak elmenni otthonról, érzik. Ez a dolguk, gyerekek” – nevetett Jessica Biel. 

A Candy című ötrészes sorozat premierje május 13-án lesz a Hulu streamingszolgáltatónál. 

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images, Hulu

Olvass tovább!