20 éve él Justin Timberlake ebben a 35 millió dolláros mediterrán villában

2021. október 08.
Hosszú idő után döntött úgy Justin Timberlake, hogy eladják azt a spanyol stílusú ingatlant, melyben feleségével, Jessica Biellel és gyermekeikkel élnek.

Úgy tűnhet, hogy a hollywoodi hírességek olyan gyakran váltogatják otthonaikat, mint más a fehérneműjét. Kilóg a sorból azonban Justin Timberlake és Jessica Biel, akik a Hidden Hillsen található birtokukon élnek közel két évtizede. Egészen mostanáig, ugyanis az énekes 35 millió dollárért szeretne megválni a 2002-ben vásárolt ingatlantól, ahova felesége is beköltözött 2012-ben. 

justin-timberlake-jessica-biel-haz

Bár Kaliforniában található, a ház spanyol stílusjegyeket visel magán: rózsaszínes falak, terrakotta térkő és hívogató terasz, melyet elnézve bárki el tudja képzelni, hogy az Ibériai-félszigeten állva az óceán felől érkező szellő simogatja az arcát és borzolja a haját. 

justin-timberlake-jessica-biel-haz

A birtok nem teljesen ugyanolyan már, mint amikor Timberlake megvásárolta közel húsz éve. A sztárok egyik kedvenc belsőépítésze, Estee Stanley modern belső tereket álmodott a háznak. Kilenc hálószoba, kilenc teljes és négy fél fürdőszoba található a fő házban, melynek közelében egy kisebb vendégház is áll. A kikapcsolódás is biztosított a Timberlake-rezidencián: moziterem, edzőterem, teniszpálya és persze medence is található a 4 hektáros birtokon. 

justin-timberlake-jessica-biel-haz

Ahogy sok más sztár otthonának, Justin Timberlake házának is megvan a maga története. Eredetileg Helen Hunt építtette 2000-ben, ám még ezt megelőzően köztudott volt, hogy Errol Flynn állított fel itt egy fogolytábort a birtokon a nyolcvanas években, melyet később leromboltak.

justin-timberlake-jessica-biel-haz

Forrás: Vogue Australia Fotó: Getty Images, Vogue

Olvass tovább!