Letícia spanyol királyné trükkös ruhában villantotta meg kidolgozott hasizmait

2022. május 15. |

Nem valószínű, hogy Katalin hercegné bármikor felvehetne hasonló ruhát nyilvános eseményre. Letícia spanyol királyné viszont egy trükkösen kivágott, élénk rózsaszín ruhában villantotta meg tónusos hasizmait a Nemzetközi Vöröskereszt rendezvényén.

Valenciában vett részt a Nemzetközi Vöröskereszt rendezvényén a 49 éves Letícia spanyol királyné, aki egy spanyol márka, a Cayro Woman 65 dolláros fuksziaszínű ruháját viselte. Az öltözék különlegességét a hasizmokat láttatni engedő, trükkösen kivágott derékrész adta. 

letizia-kiralyno-hasizom-ruha

„Miközben epedve várjuk Katalin következő megjelenését, azért vessünk egy pillantást rájuk, és hajtsunk fejet Letícia királyné kidolgozott hasizmai előtt” – írta egy, a királyi házak pletykáival foglalkozó közösségi oldal. 

Letícia egy színben hozzáillő Carolina Herrera táskát viselt az élénk rózsaszín ruhához, amihez szintén a tervező cipőjét viselte. 

Míg sokan éltették Letícia határozott ízlésről tanúskodó stílusát, mások nem biztosak benne, hogy egy királyi fenségnek valóban illik-e láttatni hasizmait. „A ruha gyönyörű, de nem hiszem, hogy az alkalomhoz illő – kommentálta valaki Letícia királyné stílusát. – Ő enélkül is olyan stílusos és lenyűgöző, nincs szüksége ilyenekre.”

Katalin hercegné sokkal konzervatívabb ruháival összehasonlítva tényleg elég meredeknek tűnhet Letícia ruhaválasztása, bár a spanyol királyné nem először villantja meg kidolgozott izomzatát, mindig szívesen visel az alakot láttatni engedő, élénk színű ruhákat.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok