Letícia spanyol királyné trükkös ruhában villantotta meg kidolgozott hasizmait

2022. május 15.
Nem valószínű, hogy Katalin hercegné bármikor felvehetne hasonló ruhát nyilvános eseményre. Letícia spanyol királyné viszont egy trükkösen kivágott, élénk rózsaszín ruhában villantotta meg tónusos hasizmait a Nemzetközi Vöröskereszt rendezvényén.

Valenciában vett részt a Nemzetközi Vöröskereszt rendezvényén a 49 éves Letícia spanyol királyné, aki egy spanyol márka, a Cayro Woman 65 dolláros fuksziaszínű ruháját viselte. Az öltözék különlegességét a hasizmokat láttatni engedő, trükkösen kivágott derékrész adta. 

letizia-kiralyno-hasizom-ruha

„Miközben epedve várjuk Katalin következő megjelenését, azért vessünk egy pillantást rájuk, és hajtsunk fejet Letícia királyné kidolgozott hasizmai előtt” – írta egy, a királyi házak pletykáival foglalkozó közösségi oldal. 

Letícia egy színben hozzáillő Carolina Herrera táskát viselt az élénk rózsaszín ruhához, amihez szintén a tervező cipőjét viselte. 

Míg sokan éltették Letícia határozott ízlésről tanúskodó stílusát, mások nem biztosak benne, hogy egy királyi fenségnek valóban illik-e láttatni hasizmait. „A ruha gyönyörű, de nem hiszem, hogy az alkalomhoz illő – kommentálta valaki Letícia királyné stílusát. – Ő enélkül is olyan stílusos és lenyűgöző, nincs szüksége ilyenekre.”

Katalin hercegné sokkal konzervatívabb ruháival összehasonlítva tényleg elég meredeknek tűnhet Letícia ruhaválasztása, bár a spanyol királyné nem először villantja meg kidolgozott izomzatát, mindig szívesen visel az alakot láttatni engedő, élénk színű ruhákat.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!