Epres Panni és a testvére olyanok, mint két tojás

2022. szeptember 06.
Megható hashtagekkel posztolta a testvérével közös képet Epres Panni. A ritkán látott Epres Judit a médiában dolgozik, és ötgyerekes anyuka, mellesleg le sem tagadhatná húgát.

Korábban már pár alkalommal megmutatta nővérét Epres Panni: akkor is sokan megállapították, hogy a családi szépségbankból mindkét testvérnek bőven jutott. A frissen posztolt fotó nem beállított, műtermi kép, inkább spontán pillanat: Panni átkarolja testvérét és csókot nyom a homlokára, miközben Judit mosolyogva néz a kamera felé.

A poszthoz Panni a #testemverem és a #siblings hashtageket írta, és a legtöbb kommentelő egyet ért abban, hogy a két testvér nemcsak elképesztően hasonlít egymásra, de a kisugárzásuk is nagyon jó, és a kettejük közti erős kötelék is átüt a fotón. A hasonlóság annyira erős, hogy első pillantásra azt sem könnyű megállapítani, kicsoda Panni és kicsoda Judit – szerencsére a magasság azért orientál, Panni ugyanis jó egy fejjel magasabb nővérénél.

Juditról egyébként annyit lehet tudni, hogy a médiában dolgozik és ötgyerekes családanya, de civilként alapvetően privát életet él, csak néha tűnik fel Epres Panni képein. A modell ilyenkor sosem felejti el hangsúlyozni, mennyire szereti és nagyra tartja a testvérét.

Fotó: Marie Claire Archív

Olvass tovább!