Uram, kegyelmezz: Jason Momoa levágatta a haját

2022. szeptember 06.
Megszabadult védjegyének számító dús, hosszú hajkoronájától a Trónok harca sztárja, Jason Momoa. A megrázó hajvágás mögött egy fontos ügy áll.

Már Khal Drogóként is büszke volt hosszú copfjára, de az életben is kibontott, hullámos fürtjeivel hódított a nemrég Budapesten nyaraló Jason Momoa. Most azonban megszabadult védjegyének számító hajától, méghozzá egy fontos cél érdekében: a gesztussal az óceánokba kerülő egyszer használatos műanyagok ellen szeretné felvenni a küzdelmet.

jason-momoa-dwayne-johnson-szuletesnap-ajandek

A Hawaiiról bejelentkező színész az Instagram-oldalán posztolt felvételben azt mondja, rohadtul elege van már ezekből az eldobható műanyagokból, amikkel tele vannak az óceánok, és borzasztóan elszomorítja, hogy ennyi műanyaghulladék kerül a vizeinkbe. A videóban megmutatja saját újratölthető palackját is, és mindenkit arra biztat, szerezzen be magának egy hasonló kulacsot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

 

Momoát láthatóan megérinti a hajvágás, fájdalmas tekintettel emeli a kamera elé levágott tincseit. Azt sajnos egyelőre még nem mutatta meg, milyen a rövid hajú végeredmény a teljes valójában, de mi nagyon várjuk már a posztot!

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!