Jason Momoa autóbalesetet szenvedett

2022. július 27.
Motorossal ütközött össze a kaliforniai Topangában Jason Momoa. Szerencsére senki sem sérült meg súlyosan a balesetben.

A Kaliforniai Autópálya Rendőrség jelentése szerint egy motoros átvágott a középső sávon, egyenesen Jason Momoa kocsija elé csapódva. A színész egy karcolás nélkül megúszta a Topangánál történt balesetet. 

jason-momoa-baleset

A motoros egy 21 éves fiatalember volt, ő könnyebb sérüléseket szerzett, mivel az ütközés után leesett a járművéről. A 42 éves Momoa azonnal megállt és a másik sofőr segítségére sietett, ő hívta a segélyhívót is az eset után.

Jason Momoa csak nemrég tért vissza Kaliforniába, előtte Londonban forgatott. Itt találkozgatott Eiza González színésznővel. Ám a románc nem bizonyult tartósnak, a pár már kiadta a közleményt arról, hogy a sok munka és utazás miatt inkább a szakítás mellett döntöttek.

jason-momoa-baleset

Arról nem számoltak be a hírek, honnan és hová tartott Jason Momoa az autópályán. A színész rajongása a járművek iránt közismert, van egy Ohana nevű Harley Davidson motorja, volt feleségének, Lisa Bonet-nak születésnapi ajándékba pedig tinikori Mustangját adta ajándékba, melyet saját kezűleg újított fel. 

Forrás: E! News Fotó: Instagram, Getty Images

Olvass tovább!