Jason Momoa autóbalesetet szenvedett

2022. július 27. |

Motorossal ütközött össze a kaliforniai Topangában Jason Momoa. Szerencsére senki sem sérült meg súlyosan a balesetben.

A Kaliforniai Autópálya Rendőrség jelentése szerint egy motoros átvágott a középső sávon, egyenesen Jason Momoa kocsija elé csapódva. A színész egy karcolás nélkül megúszta a Topangánál történt balesetet. 

jason-momoa-baleset

A motoros egy 21 éves fiatalember volt, ő könnyebb sérüléseket szerzett, mivel az ütközés után leesett a járművéről. A 42 éves Momoa azonnal megállt és a másik sofőr segítségére sietett, ő hívta a segélyhívót is az eset után.

Jason Momoa csak nemrég tért vissza Kaliforniába, előtte Londonban forgatott. Itt találkozgatott Eiza González színésznővel. Ám a románc nem bizonyult tartósnak, a pár már kiadta a közleményt arról, hogy a sok munka és utazás miatt inkább a szakítás mellett döntöttek.

jason-momoa-baleset

Arról nem számoltak be a hírek, honnan és hová tartott Jason Momoa az autópályán. A színész rajongása a járművek iránt közismert, van egy Ohana nevű Harley Davidson motorja, volt feleségének, Lisa Bonet-nak születésnapi ajándékba pedig tinikori Mustangját adta ajándékba, melyet saját kezűleg újított fel. 

Forrás: E! News Fotó: Instagram, Getty Images

Olvass tovább!

Jason Momoa szuperereje az ajándékozás

Jason Momoa szuperereje az ajándékozás

Jason Momoa élete szerelme Lisa Bonet, akinek ki is mutatja gyengéd érzelmeit, amikor csak alkalma van rá. Legutóbbi ajándéka is csordultig van romantikával.

Szólj hozzá te is!