Taylor Swift anyukáját is megtévesztette lánya hasonmása

2022. szeptember 22.
Ashley Leechint már gyerekkora óta sokszor összekeverik az énekesnővel, de most még Taylor Swift anyja is elismerte a hasonlóságot!

Ashley Leechin akkor lett TikTok-sztár, amikor tavaly kiszúrták őt a közösségi médiában a Taylor Swift-rajongók. A mára már közel 640 000 követőt számláló lányt állítólag már 14 éves kora óta hasonlítgatják a híres énekesnőhöz, de egy ideje már ő is tudatosan kihasználja az azonosságot – Taylor Swift inspirálta videókat és tátogós (lip sync) videókat készít az énekesnő zenéire.

@ashleysversion13

Replying to @taylorswift You have left me speechless. I love you both 🫶🏼. #taylorswift #swifttok #tsmidnights

♬ original sound – ASHLEY 💋

Nemrég maga Taylor Swift is kiszúrta online doppelgangerét, és még kommentelt is Leechin videója alá: „Anyukám látott téged, és azt mondta, tényleg úgy nézel ki, mint én.” Márpedig, ha Swift édesanyja, Andrea Swift is elismerte a hasonlóságot, az már tényleg jelent valamit. Ashley természetesen teljesen odáig volt, hogy az énekesnő írt neki – külön videóval is reagált az esetre, amiben izgatottan ugrál az ágyán, és az énekesnőnek címezve kiáltja: „Most komolyan remegek és sírok… Nagyon szeretlek.”

Leechin egyébként ápolónőként dolgozik, és azt mondja, a betegei is sokszor azt hiszik, hogy valami különös meglepetés vagy tévés átverés keretében az énekesnő jött gyógyítani őket. A meggyőző hasonmás videóit a TikTokon követhetjük.

Forrás: E!News Fotó: Getty Images

Olvass tovább!