Kim Kardashian lakberendezési kollekcióval bővíti üzleti birodalmát

2022. szeptember 30. |

Kim Kardashian kozmetikumokkal, parfümökkel és ruházati cikkekkel szerzett magának hírnevet üzletasszonyként, nemsokára pedig érkezik új lakberendezési kollekciója is!

Az Architectural Digestnek adott exkluzív interjújában Kim K elárulta, hogy fürdőszobai kiegészítői már a következő hónapban megvásárolhatók lesznek. Az új kollekciója körüli részleteket nagy titokban tartja, de annyi biztos, hogy a bútorok nem fognak eltérni a celebtől már megszokott, semleges tónusú színvilágtól.

A magazin szerint a fürdőszobai kiegészítők sora öt betonból készült terméket tartalmaz – egy piperetálcát, egy kerek edényt, egy papírzsebkendő-tartót és egy szemeteskosarat –, amelyek pontosan illeszkednek a Skkn by Kim bőrápoló termékek kollekciójához. A celeb a beton és a szürke tónusok alkalmazását „igazán zennek” és a lelki jólléte elengedhetetlen kellékének tartja, így nem meglepő, hogy a lakberendezési kollekció csomagolása kiegészíti majd kozmetikumainak semleges dizájnját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SKKN BY KIM (@skkn) által megosztott bejegyzés

„Úgy látom, hogy olyan nagy a káosz a világon, hogy amikor hazajövök, a minimalista dizájn a csend és a nyugalom érzetét kelti. Ezért a Skkn by Kim lakáskiegészítő-kollekció megtervezésekor azt akartam, hogy minden darab kézzel öntött betonból legyen művészien kidolgozva – minden elemnek megvan a maga egyedi textúrája és köves hatása, az idő múlásával fellépő díszes patinával, így nincs két teljesen egyforma darab.”

Forrás: Apartment Therapy, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok