Kim Kardashian lakberendezési kollekcióval bővíti üzleti birodalmát

2022. szeptember 30.
Kim Kardashian kozmetikumokkal, parfümökkel és ruházati cikkekkel szerzett magának hírnevet üzletasszonyként, nemsokára pedig érkezik új lakberendezési kollekciója is!

Az Architectural Digestnek adott exkluzív interjújában Kim K elárulta, hogy fürdőszobai kiegészítői már a következő hónapban megvásárolhatók lesznek. Az új kollekciója körüli részleteket nagy titokban tartja, de annyi biztos, hogy a bútorok nem fognak eltérni a celebtől már megszokott, semleges tónusú színvilágtól.

A magazin szerint a fürdőszobai kiegészítők sora öt betonból készült terméket tartalmaz – egy piperetálcát, egy kerek edényt, egy papírzsebkendő-tartót és egy szemeteskosarat –, amelyek pontosan illeszkednek a Skkn by Kim bőrápoló termékek kollekciójához. A celeb a beton és a szürke tónusok alkalmazását „igazán zennek” és a lelki jólléte elengedhetetlen kellékének tartja, így nem meglepő, hogy a lakberendezési kollekció csomagolása kiegészíti majd kozmetikumainak semleges dizájnját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SKKN BY KIM (@skkn) által megosztott bejegyzés

„Úgy látom, hogy olyan nagy a káosz a világon, hogy amikor hazajövök, a minimalista dizájn a csend és a nyugalom érzetét kelti. Ezért a Skkn by Kim lakáskiegészítő-kollekció megtervezésekor azt akartam, hogy minden darab kézzel öntött betonból legyen művészien kidolgozva – minden elemnek megvan a maga egyedi textúrája és köves hatása, az idő múlásával fellépő díszes patinával, így nincs két teljesen egyforma darab.”

Forrás: Apartment Therapy, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!