Szakítása után idegtudóssal randizna Kim Kardashian

2022. szeptember 20.
A reality sztár még augusztusban szakított Pete Davidsonnal, de nemrég egy interjúban azt mondta, már készen áll az új szerelemre. Sőt, azt is tudja, hol keresse.

Kanye West és Pete Davidson után most egészen másmilyen romantikus partnerre vágyik Kim Kardashian. A reality sztár a The Late Late Show with James Corden című talk show-ban beszélt randizási terveiről,  és azt is elárulta, hogy szakítása után nemcsak készen áll az új szerelemre, de ezúttal új párkeresési stratégiát szeretne bevetni: „Azt hiszem, most új vizekre kell eveznem… Nyilvánvalóan nem működik az eddigi stratégiám. Szóval… talán inkább egy kórházban kellene keresnem a szerelmet? Esetleg egy ügyvédi irodában?”

kim-kardashian-szakitas-pete-davidson-idegtudos-ugyved-randizas

A jövőbeli párját vizualizáló Kim Kardashian azt is hozzátette: „Azt hiszem, a következő partnerem, mondjuk, tudós, idegtudós, biokémikus, orvos vagy ügyvéd lesz, ilyen párt képzelek el a jövőmben.” Az alábbi videóban megnézhetjük, ahogyan a botrányairól (a plasztikamániája mellett többek között például szexvideóiról) is híres celeb a szerelemről lamentál:

Kim Kardashian idén augusztusban szakított Pete Davidson komikussal, és bár úgy tűnik, készen áll az új kapcsolatra, James Corden műsorában azt is elmondta, hogy nem siet sehova, teljesen rendben van vele, ha kicsit nyugalomban, egyedül tölti az idején. A reality hősnőnek egyébként kifejezetten jó esélye lehet fogni egy sármos ügyvédet, hiszen ő maga is jogi tanulmányokat végez: bár négyszer kellett nekifutnia, tavaly decemberben sikerült letennie első jogi vizsgáját.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!