Elon Musk szerint azért nem beszél vele a lánya, mert mindenki utálja a gazdagokat

2022. október 08.
Elon Musk szerint az iskolákban „totális kommunizmusra” tanítják a fiatalokat, és mindenhol azt szajkózzák, hogy a gazdagokat gyűlölni kell. A techguru szerint ez az oka annak is, hogy kamasz lánya nem szeretne beszélni vele.

A Financial Timesnak adott interjújában Elon Musk a gazdagok ellen irányuló gyűlölethullámról panaszkodott. Szerinte széles körben elterjedt a felfogás, hogy aki gazdag, az csakis gonosz lehet, ráadásul a techguru úgy látja, az iskolákban is „totális kommunizmussal” tömik a gyerekek fejét.

Elon-musk

Musk ezzel indokolta azt is, miért van olyan rossz kapcsolata kamaszlányával: nemrégiben bejárta a sajtót a hír, hogy Elon Musk 18 éves lánya hivatalosan is megváltoztatta a nevét, hogy „semmilyen módon” ne legyen köze az apjához. Elon Musknak egyébként kilenc (ismert) gyermeke van, és amikor kamasz lányával való kapcsolatáról kérdezték, annyit felelt: „Nem tudsz mindenkit megnyerni magadnak.”

A szupergazdag techzseniről idén szárnyra kapott a hír, hogy titokban ikrei születtek agyi implantátumokat fejlesztő cége, a Neuralink egyik dolgozójától – így lett belőle kilencgyerekes apuka.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!